Stiri Cupa României Masculin

Antonio Năsturescu și Anton Diaconescu vor juca pentru CS Dinamo Știința

Antonio Năsturescu și Anton Diaconescu vor juca pentru CS Dinamo Știința

Antonio Năsturescu și Anton Diaconescu vor juca pentru CS Dinamo Știința.

  • Antonio Năsturescu, încă eligibil pentru regula jucătorului român U23, a jucat sezonul precedent în echipamentul celor de la SCM Craiova, sub formă de împrumut. Acesta a apărut în 14 partide din LNBM și a adunat medii statistice de 2,1 puncte, 0,6 recuperări și 0,3 pase decisive pentru un indice la eficiență de 2 unități. 
  • Anton Diaconescu, născut în anul 1999, va traversa primul sezon din carieră în care nu mai intră sub incidența regulii jucătorului autohton sub 23 de ani. 

Pivotul cu o înălțime de 2,03m va juca al 3-lea sezon din carieră pentru clubul din Capitală. În stagiunea precedentă, întreruptă prematur de pandemia de COVID-19, Diaconescu a jucat 19 partide în LNBM și a strâns medii statistice de 2,5 puncte, 1,9 recuperări și 0,5 pase decisive pentru un indice de 3,4 la eficiență. 

Până acum Dinamo Știința îi mai are în lotul echipei pe Andrei Calenic, Ionuț Berceanu, Antonio Năsturescu și Bogdan Penciu, dar și pe tinerii baschetbaliști Octavian Ilie, David Neacșu, David Oprea și Matei Dorneanu, toți reprezentând soluții pentru regula U23.

Din lotul lui Antonis Constantinides, înlocuitorul lui Tudor Costescu, mai fac parte și Anton Diaconescu, Ousmane Barro, Javon Masters, Armin Cane și debutanții în LNBM - TJ Price și Jeremy Saffold.

*foto: facebook Universitatea Craiova Baschet Fans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii