Stiri Cupa României Masculin

Arturas Valeika continuă la CSM Oradea

Arturas Valeika continuă la CSM Oradea

În cursul acestei zile, CSM Oradea a anunțat că Arturas Valeika va juca sub comanda lui Cristian Achim și în sezonul 2020-2021. Acesta semnase în vara lui 2019 un contract 1+1 și ambele părți și-au dorit continuarea colaborării.

Valeika a ajuns la Oradea în 2017 și a evoluat în ultimele trei ediții pentru Leii-Roșii. În această perioadă, a cucerit două titluri de campion al României, fiind un component important al lotului bihorean.

În stagiunea 2019-2020, Arturas Valeika a adunat medii de 7.1 puncte, 4.6 recuperări și 1.5 pase decisive. Pivotul de 34 de ani a suferit și o accidentare mai complicată în cursul acestui sezon, însă s-a recuperat complet și a jucat în ultimele partide ale lui CSM Oradea.

În acest moment, lotul lui CSM Oradea arată în felul următor: Giordan Watson, Nikola Markovic, Arturas Valeika, Bobe Nicolescu, Edward Petrescu și Tudor Fometescu. În plus, este foarte posibil ca Dragan Zekovic și Aaron Broussard să semneze cu echipa orădeană în următoarea perioadă.

De-a lungul carierei sale, Arturas Valeika a mai trecut pe la Eisbaren Bremerhaven, SK Valmiera, BC Alytus, Pernas Vilnius, Caceres Ciudad del Baloncesto, Neptunas Klaipeda, Rudupis Prienai, Lietuvos rytas, Lietkabelis Panevezys și Vytautas Prienai.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    CSM
    Rămân semne de întrebare la Barnette și Richard. Pe Krajina nu cred ca o să-l mai vedem, având în vedere diminuarea bugetului.

    cu 3 ani în urmă (01.07.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      da
      Problema principala din ce se zvoneste, o reprezinta salariul cerut de Richard, peste ce a avut anul trecut. Asta in conditiile in care toti cei care au semnat pana acum au acceptat reduceri pentru sezonul urmator...

      cu 3 ani în urmă (01.07.2020)
    • uplifter:

      Oradea
      Pai da, dar are o logica Richard: sezonul trecut l-a început ca străin și l-a terminat ca roman :)

      cu 3 ani în urmă (01.07.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      da si nu
      din punct de vedere al nationalitatii, da, are acest leverage. doar ca nu e totul... pe de alta parte, daca el crede ca poate obtine mai mult, de ce nu, e dreptul lui; doar ca numai Cluj (in LNB) poate sa-i dea cat cere si nu sunt convins ca ar avea mare logica mutarea asta...

      cu 3 ani în urmă (01.07.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii