Stiri Cupa României Masculin

Avtodor Saratov o surprinde pe Khimki Moscova în Liga VTB

Avtodor Saratov o surprinde pe Khimki Moscova în Liga VTB

Avtodor Saratov a reușit a doua victorie a sezonului în Liga VTB, pe teren propriu în fața lui Khimki Moscova. Echipa la care evolează fostul jucător al lui U BT Cluj-Napoca, Zeljko Sakic, s-a impus cu scorul de 85-82.

Khimki s-a aflat în controlul partidei începând cu sfertul secund. Echipa de lângă capitalei Rusiei a avut un avantaj maxim de 14 puncte la jumătatea sfertului trei. Meciul avea să ia o altă turnură în actul decisiv, în care Avtodor Saratov a reușit un parțial de 29-17 și astfel și-a apropiat victoria.

Zeljko Sakic a fost titular la Avtodor și și-a trecut în cont 10 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă pentru un indice al eficienței de 12 unități. Nate Mason a fost cel mai bun jucător al meciului cu 23 de puncte și 5 pase decisive.

Jordan Mickey a fost cel mai bun marcator al meciului cu 24 de puncte. Greg Monroe a totalizat 19 puncte și 7 recuperări iar Alexey Shved 17 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări.

Avtodor Saratov are două victorii în patru meciuri, la ca Khimki, care a jucat însă 6 partide în Liga VTB.

foto: vtb-league.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii