Stiri Cupa României Masculin

B. Murărescu: "Vreau să câştigăm toate meciurile şi să mergem mai departe"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
26.09.2012

BC Timba Timişoara debutează în noul sezon prin intermediul Cupei României. Echipa care a promovat în această vară în primul eşalon va disputa trei partide în cadrul seriei III, acolo unde meciurile vor fi disputate la Mediaş. Alături de "urşi" în grupă mai sunt Farul Constanţa, SCM U Craiova şi CSU Sibiu.

Bănăţenii sunt încrezători în şansele lor şi merg cu gândul la victorie în fiecare partidă, chiar dacă sunt cotaţi cu şansa a patra la câştigarea seriei, performanţă care le-ar permite calificarea în turul următor. Galben-negri mai au şi varianta "celui mai bun loc 2".

Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci şi, de ce nu, să mergem mai departe dacă putem. Dacă ne gândim că mergem acolo doar ca să jucăm baschet nu are rost să ne prezentăm. Realistic vorbind eu vreau să câştig fiecare meci. Nu contează cu cine jucăm, pentru ce. Eu vreau să câştigăm.

Antrenorul timişorenilor nu e deranjat de faptul că turneul din Cupa României are loc înainte de debutul campionatului.

E bine că jucăm acum pentru că avem un început de campionat foarte greu, cu toate că jucăm acasă în primele două etape, cu Craiova şi Giurgiu, iar apoi mergem la Constanţa. E un program bun, dar greu pentru că depindem de aceste meciuri şi trebuie să le câştigăm. E un turneu pregătitor pentru că obiectivul nostru principal este în campionat, nu în Cupă. Totuşi, mergem la Mediaş să câştigăm.

Timişorenii vor debuta vineri cu SCM Craiova (ora 16.00), apoi vor juca sâmbătă cu Farul (ora 16.00) şi duminică în compania lui CSU Sibiu (ora 10.30).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii