Stiri Cupa României Masculin

Barnabas Szaszgaspar: „Schimbările survenite la echipă aduc și lucruri noi pe care trebuie să le lucrăm”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.04.2018

Formația piteșteană era condusă la prima pauză cu 11 puncte la Timișoara și a pierdut cu 70-82. Antrenorul Barnabas Szaszgaspar a condus al doilea meci de când a preluat BCMU FC Argeș Pitești. Acesta a declarat după meciul din Banat:

„A fost un meci destul de moale din partea noastră, mai ales pe partea defensivă. Ne-au dominat adversarii, în special la recuperare, mai ales în primele 2 sferturi. Oricum, avem niște lucruri de lucrat în jocul nostru. Schimbările survenite la echipă aduc și lucruri noi pe care trebuie să le lucrăm. Astea 2 meciuri, cu Steaua și cu Timișoara, le-am folosit pentru acest lucru. Trebuie să ne adunăm. Adversarul nostru, cum am aflat acum, este Oradea. Începe play-off-ul. Cum am zis și data trecută, este un nou campionat. Trebuie să ne concentrăm și să jucăm un baschet de calitate în play-off”.

Obiectivul echipei rămâne intrarea în semifinale.

„Am niște gânduri. Încet, încet vreau să le implementez. Știu că este foarte greu, timpul este foarte scurt. Am jucători valoroși. Vreau să scot maxim din ei. Asta le-am și comunicat. Trebuie să ajungem la forma maximă în play-off. Aia contează. Obiectivul echipei este accederea în 1-4, în semifinale. Cred că de acolo totul este deschis pentru orice rezultat”, a mai spus antrenorul piteștenilor.

Acesta a vorbit despre revenirile lui Nicoară și Nuutinen, dar și despre situația sa la echipă.

„Este al doilea meci al lui Nicoară. Nu este chiar 100%. Nici Nuutinen. Ei vin după o perioadă mai lungă de stat. De asta i-am și jucat și cu Steaua, și cu Timișoara, să-i rulez și să am tot lotul pentru play-off. Am contract până la sfârșitul sezonului. Sper să facem împreună o treabă bună și restul vom vedea pe viitor”, a adăugat Szaszgaspar.

BCMU FC Argeș Pitești joacă primul meci din play-off la Oradea. Acesta este programat joi, 3 mai, de la ora 18.

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Pitestiul
    O echipa cu un baschet interesant pe tot parcursul sezonului dar care, 99%, se va opri in primul tur al playoff ului. In aceste conditii ma intreb ce rost a avut indepartarea lui Sapera de la echipa? Dpdv sportiv nu castigi nimic si da si prost la.imaginea clubului. Daca erai decis ca nu mai vrei sa continui cu Sapera, il puteai lasa sa mai conduca cele 5-7 meciuri si il aduceai imeadiat dupa pe Barni sau cine era planificat...
    Din nou, o victorie a Pitestiului intr o serie 3/5 cu Oradea ar fi cea mai mare surpriza a playoff ului si sunt sanse minime sa se concretizeze.

    cu 5 ani în urmă (28.04.2018) Raspunde
  • DrGreen :

    Pitesti Mismanagement
    Baschetul e un context de imprejurari. Este f delicat sa joci cu 2 straini si cel mai bun roman accidentati. Nu mai zic ca improvizezi cand 2 dintre accidentati joaca 4. Sapera probabil si-a cantarit fiecare miscare, sacrificand rezultatele, astfel incat in playoff sa aiba la dispozitie tot lotul si acum probabil altii vor culege roadele. Putea sa-i forjeze pe ceilalti cu riscul altor accidentari doar de dragul rezultatelor? Putea dar nu a facut-o. Barni multumeste-i ca intri in playoff cu tot lotul valid si roaga-te la minunea amintita de colegul de mai sus. Rusine Management Pitesti pt ca nu intelegi acest sport.

    cu 5 ani în urmă (29.04.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Un nou cont al unui anonim, probabil prieten cu Hristu Sapera. Cu tot respectul pentru dansul, pentru ca vin la sala de multi ani si e un antrenor ok, sezonul asta a avut cel mai bun lot la dispozitie din cariera lui de antrenor. Nu avea voie sa piarda la Tg. Mures, nu avea voie sa piarda cu Cluj, acasa, chiar daca au intervenit oarecum fluierasii. Iar cu Oradea... de la +21 cu 8 min inainte de final... e cam urat. Despre management, asa cum ziceam ca stiu ceva din baschetul pitestean. Cei doi, fosti jucatori de baschet, unul campion al Romaniei. Nu isi au rost cuvintele tale, anonimule. Poate Barni da lovitura cu lotul complet chiar daca Oradea e mare favorita. Bafta, Pitesti!

      cu 5 ani în urmă (29.04.2018)
    • BCM U FC Argeș Pitești Renan:

      @andrac
      Imi pare bine ca spui lucrurilor pe nume. În rest, clar Oradea pleaca favorita, dar eu cred ca si ei au pierdut din forța de joc prin lipsa lui Pasalic. Chiar dacă a revenit Zeno, vom vedea dacă el va putea juca 2 meciuri în 3 zile. Barni a motivat foarte bine echipa la Mures, atât în meciurile din cupa cât și în cele din play off. Vom vedea ce va fi.

      cu 5 ani în urmă (29.04.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii