Stiri Cupa României Masculin

Basti Ionescu: „Vom analiza video și vom lucra împreună ca o echipă adevărată”

Ana-Maria Tutunaru, Eduard Popa

Ana-Maria Tutunaru, Eduard Popa
02.04.2019

basti ionescu craiova sibiu

SCM U Craiova a suferit un eșec destul de dur împotriva celor de la CSU Sibiu, scor 59-76, în etapa a 9-a a LNBM – Grupa Roșie.

La sfârșitul partidei, Basti Ionescu a vorbit despre înfrângerea suferită, dar a răspunsul și mai multor întrebări legate de restul  sezonului:

„În meciul ăsta și în meciul cu Timișoara de vineri încercăm să pregătim playoff-ul. O să ne dăm toată silința și să dăm tot ce putem să ajungem în semifinală și să mergem cât mai departe posibil. Nu contează exact ce a lipsit în acest meci, dar va trebui să ne punem la muncă toți, să vedem video și vom lucra împreună ca o echipă adevărată”, a spus Ionescu.

Despre minutele jucate în acest sezon, Basti a zis: „E decizia antrenorului și eu fac doar ce mi se spune. Eu aș vrea să joc tot mai mult, am un rol în echipă și trebuie să îl respect.”

Despre meciul care urmează, cu SCM Timișoara, tânărul român a spus că: „Vrem să ne luăm revanșa vineri și pentru fani, fiindcă avem nevoie de ei în playoff”

În acest sezon, Sebastian Ionescu a jucat în 20 de partide și are medii de 2,6 puncte și 1,3 recuperări pe meci, în 13:48 minute. El a reușit 8 puncte contra Sibiului, în 11:35 minute.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii