Stiri Cupa României Masculin

BCM U Pitești învinge Gaz Metan Mediaș în manșa tur

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.12.2012

BCM U Pitești a câștigat cu 74 - 68 (13-15, 15-18, 25-12, 21-23) pe Gaz Metan Mediaș în manșa tur a sferturilor de finală ale Cupei României.

Donte Gennie a fost principalul marcator al gazdelor cu 18 puncte. Slobodan Popovic a marcat 17 puncte, a recuperat 5 mingi și a pasat decisiv de 4 ori, iar Barac a înscris 11 puncte. Damien Kinloch a terminat în double double, cu 11 puncte și 13 recuperări.

Aleksandar Mladenovic a contribuit cu 21 puncte la totalul Mediașului. Ivan Ivanovic a înscris 9 puncte și a recuperat 11 mingi, iar Andrei Mandache a avut 12 puncte și 5 recuperări.

Statistica partidei

Vom reveni cu detalii!

1 comentariu la aceasta stire:
  • medias :

    dundjerski
    iertatima dar omul acesta, in afara sa ne enerveze in vata televizoarelor sau in sala de baschet, nu face absolut nimic. a sclipit azi putin in sfertul 4 si atata. nu pot spune ca e slab antrenorul ci mai degraba as spune ca sunt cam slabi jucatorii.obligatoriu trebuie facute 2 transferuri ca altfel ne facem de rusine mai departe. si sfatul meu e sa plece dundjerski,in afara sa bata mingea in fata adversarilor nu mai prea face altceva decat sa se mire in fata albitrilor. pacat de echipa pentru ca avem fonduri sificiente pentru a avea un 5 de baza puternic. inchei cu o intrebare: ce e cu mitchel?
    29 decembrie 2012 21:03

    cu 11 ani în urmă (29.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii