Stiri Cupa României Masculin

BCM U Pitești va fi condusă de pe bancă de Andjelko Mandic, la ultimul meci din 2015

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.12.2015

BCM U Pitești l-a anunțat oficial pe Andjelko Mandic în poziția de antrenor principal. Site-ul nostru a a anunțat acestă mutare cu două zile înainte ca aceasta să fie oficializată. Fostul antrenor de la SCM U Craiova l-a înlocuit la cârma argeșenilor pe Jovica Arsic, cel care a fost demis după înfrângerea clară împotriva lui Dinamo București din ultima etapă a LNBM.

Andjelko Mandic vine la Pitești după ce în actuala stagiune a pregătit pe Rieker Komarno, campioana în exercițiu din Slovacia. Alături de această echipă, antrenorul sârb a avut un record de 11 victorii și 4 înfrângeri în campionatul Slovaciei, iar în FIBA Europe Cup a reușit o victorie din cele 6 meciuri jucate în fața lui Kataja Basket, Rilski Sportist și Tsmoki-Minsk.

În cariera sa, Mandic a mai condus din postura de antrenor principal pe SCM U Craiova și Falco Szombathely în Ungaria. În LNBM, sârbul are un record de 51 de victorii și 54 de înfrângeri în cele două sezoane și jumătatea petrecute în Bănie.

Andjelko Mandic și-a încheiat cariera de jucător tot în România. El a jucat între 2008 și 2011 la CSM-U Oradea.

Debutul lui Andjelko Mandic pe banca lui BCM U Pitești va avea loc miercuri, 23 decembrie, la ultimul meci din acest an calendaristic al piteștenilor. Echipa din Trivale primește vizita lui Gaz Metan Mediaș, într-un meci destul de important pentru economia clasamentului.

6 comentarii la aceasta stire:
  • BCM U FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Succes!
    Sa fie intr-un ceas bun ! Cu toate ca-l preferam pe Obradovic.

    cu 8 ani în urmă (22.12.2015) Raspunde
  • BCM U FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Jucatori
    Dar Arsic nu a luat după el și niște jucători ? Așa , un Vlaicu , un Tudor ....

    cu 8 ani în urmă (22.12.2015)
    • BCM U FC Argeș Pitești adu:

      romani
      Pai iti dai seama ca nu el adusese romanii.

      cu 8 ani în urmă (22.12.2015)
    Raspunde
  • BCM U FC Argeș Pitești Shakall :

    sezon
    Inca un sezon compromis, sincer nu il vad pe Mandic un salvator dupa mega-teapa Arsic. Am schimbat mereu antrenori am schimbat jucatori, rezultatul acelasi joc ultra-modest, oare problema nu este altundeva? Daca tot a plecat cipriotul de la Energia noi de ce nu am putut sa il aducem

    cu 8 ani în urmă (22.12.2015)
    • BCM U FC Argeș Pitești Rudolf:

      Re
      Vorbim in nestire. Constantinides pleaca la Prishtina, e de mult treaba.

      cu 8 ani în urmă (23.12.2015)
    • BCM U FC Argeș Pitești Renan:

      ReRe
      Constantinides nu era dat afara de la Energia, la ce performante a avut in EuroChellenge. Cred ca si Petricevici asteapta cativa pasi gresiti ai lui Tenter pentru a prelua U BT. Sa asteptam sa vedem ce va face Mandici, cu toate ca eu cred ca avem sanse minime sa mai prindem play-off-ul.

      cu 8 ani în urmă (23.12.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii