Stiri Cupa României Masculin

Bogdan Ţibîrnă: “Mergem la Cluj să câştigăm”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
05.01.2013

CSM Oradea va întâlni U Mobitelco Cluj-Napoca, în deplasare, în manşa a doua a sferturilor de finală ale Cupei României. În prima partidă ce s-a disputat la Oradea, liderul Ligii Naţionale de Baschet masculin a trecut de echipa ardeleană cu scorul de 76-70.

Total Baschet a luat legătura cu Bogdan Ţibîrnă, pivotul celor de la CSM Oradea, cel care a prefaţat partida următoare, cea de la Cluj.

Ce poţi spune despre ultimul meci, cel din Cupa României?

De ultimul meci din Cupă pot spune că nu sunt mulţumit de prestaţia mea. A fost un meci în care am greşit mult, nepermis de mult, pentru o echipă cu pretenţii ca a noastră.

Ce aşteptări ai de la manşa a doua?

Sperăm să ne calificăm. Cu toţii ştim că 6 puncte în baschet nu înseamnă nimic, deci mergem la Cluj să câştigăm. I-am bătut în campionat pe terenul lor, putem să o facem din nou.

Cum ţi s-a părut prima jumătate de sezon?

A fost un tur foarte bun pentru noi, dar în acelaşi timp şi foarte greu. Am reuşit câteva victorii foarte importante şi sperăm să realizăm la fel de multe şi în retur.

Ce aşteptări ai de la returul campionatului?

În retur sper să menţin forma bună pe care am arătat-o, însă pentru acest lucru trebuie să muncim şi mai mult deoarece  toate echipele vor juca cu mare ambiţie contra noastră. Va fi un retur infernal.

U Mobitelco Cluj-Napoca va primi vizita celor de la CSM Oradea sâmbătă, începând cu ora 20:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii