Stiri Cupa României Masculin

Brandyn Curry a fost operat după accidentarea suferită în cantonamentul din Serbia

Brandyn Curry a fost operat după accidentarea suferită în cantonamentul din Serbia

Brandyn Curry a fost operat cu succes, după accidentarea suferită în cantonamentul din Serbia, în partida amicală contra celor de la Mega Bemax. Curry a suferit o fractură a condilului lateral, după cum a anunțat kinetoterapeutul lui U-BT.

Acum baschetbalistul a fost operat și clujenii au revenit și un pronostic pentru perioada de repaus pe care o va lua Brandyn.

„Brandyn Curry a fost operat în decursul zilei de ieri. Operația a decurs fără probleme. Jucătorul nostru rămâne până luni sub observație medicală. Urmează perioada de refacere și recuperare. Curry va lipsi de pe parchet aproximativ 12 săptămâni”, se arată într-o postare pe contul oficial de facebook al lui U-BT.

Așadar, U-BT Cluj va trebui să caute un conducător de joc veritabil pentru cel puțin următoarele trei luni de zile, cât timp Brandyn Curry va sta accidentat.

Brandyn Curry a sosit la formația clujeană din Franța, de la ESSM Le Portel. El este cunoscut publicului clujean după duelurile dintre U-BT și Donar Groningen.

*foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii