Stiri Cupa României Masculin

Branko Jorovic și Andrija Bojic au părăsit-o pe CS Politehnica Iași

David Istrate

David Istrate
29.03.2018

În urmă cu o zi, site-ul nostru a anunțat faptul că jucătorii Politehnicii Iași au fost informați de conducere că nu li se vor putea plăti salariile. Prin urmare, există posibilitatea ca CS Politehnica Iași să se retragă din campionat.

Această situație financiară face parte dintr-un lung șir de probleme pe care echipa din Iași le-a avut în acest sezon. În primul rând, la începutul anului competițional a avut loc scandalul dintre club și Jermaine Green, apoi a urmat imposibilitatea de a folosi sala din Iași și într-un final a fost dezvăluită și această problemă a banilor de salarii.

În cursul zilei precedente, elevii antrenați de Branko Jorovic au jucat împotriva lui CS Phoenix Galați, însă jucătorii străini au refuzat să intre în teren. Așa cum era de așteptat, CS Politehnica Iași a fost înfrântă cu scorul de 109-72 într-un duel care ar putea să fie ultimul pentru această echipă. Cu toate că fostul jucător al lui U-BT Cluj-Napoca, Jorovic, a fost prezent pe banca ieșenilor, acesta a decis să părăsească echipa. Sârbul a ajuns la clubul din Iași în 1 februarie, după plecarea lui Ioannis Tsirogiannis. De asemenea și Andrija Bojic, unul din cei mai buni jucători de la CS Politehnica Iași, s-a despărțit de echipă. Sportivul de 2.07 a jucat în 9 partide și a reușit medii de 19.4 puncte, 9 recuperări și 1.6 pase decisive pentru un indice de eficiență de 23.

Dintre cei care nu au jucat în partida de ieri, au rămas la echipă Tayloe Taylor, Sinisa Cvetanovic și Jalen Jackson și este de urmărit ce se va întâmpla cu aceștia. Următoarea confruntare pentru CS Politehnica Iași va avea loc în data de 1 aprilie, pe terenul celor de la SCM U Craiova.

foto: Eduard Merschi

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Pacat !
    Doi profesionisti adevarati care puteau ajuta foarte mult baschetul iesean. Multumim d-nului primar Chirica !

    cu 5 ani în urmă (29.03.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Se retrage Muresul, acum Iasi, probabil urmeaza Dinamo, nu avem atatea echipe care sa promoveze baieti.

    cu 5 ani în urmă (30.03.2018) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u1919cj :

    U Cluj
    Ar fi super sa vina la Cluj

    cu 5 ani în urmă (30.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii