Stiri Cupa României Masculin

Brian Burrell: “Sunt sigur că vom şoca multe echipe în acest sezon”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
27.09.2012

În cadrul primei zile din Turul I al Cupei României, CSŞ Giurgiu întâlneşte în sala “Unirea” din Dobroeşti, echipa antrenată de Hristu Şapera, CSM Bucureşti. Înainte de acest debut competiţional am stat de vorbă cu americanul Brian Burrell, care ne-a declarat că echipa sa se pregăteşte să şocheze multe echipe anul acesta.

“Obiectivele echipei sunt de a câştiga toate cele 3 meciuri şi de a împiedica orice adversar să marcheze mai mult de 80 de puncte, astfel ne vom asigura victoria. Avem credinţa că vom termina pe locul 4 acest sezon, pentru că ne-am pregătit foarte mult. Cred că echipa în noua formulă este mult mai în formă decât a fost în anul precedent, fiind instruiţi întocmai, la fiecare antrenament de căpitanul nostru, Derek Thomas. Sunt conştient că la fiecare meci suntem echipa cu cele mai puţine şanse, însă trebuie să ne facem jocul, care începe cu apărarea, astfel vom avea reuşite. Sunt sigur că vom şoca multe echipe în acest sezon, ne propunem să câştigăm fiecare meci de acasă cu ajutorul fanilor, în faţa cărora ne face plăcere să jucăm.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii