Stiri Cupa României Masculin

Cameron Cornelius continuă la CSM Focșani 2007

Eduard Popa

Eduard Popa
07.08.2019

Cameron Cornelius continuă la CSM Focșani 2007

cameron cornelius csm focsani

După transferul lui Jabari Craig, CSM Focșani a anunțat alți trei baschetbaliști americani care vor face parte din lotul moldovenilor la startul sezonului viitor.

Astfel, Cameron Cornelius va continua alături de Focșani, anunță Monitorul de Vrancea. Americanul a jucat în sezonul precedent pentru trupa antrenată de Mihai Petruț și a adunat medii de 16,1 puncte și 4,6 recuperări în 34 de partide.

De asemenea, CSM Focșani a anunțat pe facebook că l-a semnat și pe Donovan Smith. Acesta a evoluat în luna februarie alături de formația Overseas Basketball Combine. El este jucător de poziția 4, are 26 de ani 2m06. A mai jucat în trecut în ligile inferioare din Spania, la Agustinos-Leclerc Leon.

Nu în ultimul rând, focșănenii l-au semnat pe Mitchel „Prince” Akim Eric. Acesta are 23 de ani, măsoară 1m98 și joacă pe pozițiile 2-3. El este absolvent al Universității Hampton Athletics.

Potrivit presei locale, antrenorul Mihai Petruț a anunțat că în ceea ce privește jucătorii autohtoni, CSM Focșani se va folosi în special pe baschetbaliștii localnici.

Focșănenii vor începe sezonul viitor în grupa valorică B a LNBM.

*foto: facebook CSM Focșani 2007

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii