Stiri Cupa României Masculin

Career high pentru Tudor Gheorghe în LNBM

Career high pentru Tudor Gheorghe în LNBM

BCM U Pitești a obținut o victorie la scorul în fața lui CSM Târgu Jiu, 109-72, într-un meci disputant astăzi, 6 ianurie, în Sala Transilvania din Sibiu. Cel mai bun marcator al învingătorilor al acestui joc din Liga Națională de Baschet Masculin a fost Tudor Gheorghe, cel care a a înregistrat career high la puncte și eficiență.

Tudor Gheorghe a jucat aproape 28 de minute contra lui CSM Târgu Jiu și a totalizat 20 de puncte, 4 recuperări, o intercepție și un turnover. Internaționalul român a marcat numai din acțiune, terminând cu 4/4 de la 2 puncte și 4/10 de la 3 puncte. În urma acestei prestații a acumulat un indice al eficienței de 18, la fel ca la capitolul „+/-”.

Pentru Tudor Gheorghe sezonul 2020/2021 este al 6-lea al carierei în Liga Națională de Baschet Masculin. Fundașul român a strâns 134 de prezențe în prima ligă cu cifre statistice de 3.1 puncte și 1.4 pase decisive

Tudor Gheorghe a ieșit la începutul acestui sezon din regula U23.

foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii