Stiri Cupa României Masculin

Cătălin Baciu se află sub contract cu Steaua CSM EximBank, alături de alți jucători tineri

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.07.2017

Cătălin Baciu va evolua și în sezonul care urmează pentru Steaua CSM EximBank. Pivotul român se află sub contract cu formația din București alături de care a ajuns în stagiunea precedentă până în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Pivotul ce măsoară 2.14 metri s-a transferat vara trecută la Steaua CSM EximBank. El a jucat 31 de partide în Liga Națională pentru formația militară și a avut medii statistice de 7.4 puncte și 4.0 recuperări cu procentaje de 61.8% din acțiune și 69.4% de la linia de libere pentru un indice al eficienței de 9.1 unități. Cătălin Baciu a mai jucat în România pentru U BT Cluj-Napoca și a bifat în total 163 de partide în prima ligă și are alte 21 de prezențe în Cupa României.

Pe lângă internaționalul român, Steaua CSM EximBank îi mai are sub contract pe Georges Darwiche, Bogdan Popa, Victor Petrache, Andrei Arion, Alexandru Coconea, Andrei Calenic și Daniel Ioniță. Toți acești jucători se încadrează la categoria U23 și sunt variante pentru noua regulă din LNBM, în care fiecare echipă trebuie să aibă un jucător român sub 23 de ani pe parchet pe durata sfertului întâi al fiecărui meci.

Duetul format din Jukka Toijala, antrenor principal și Sasa Ocokoljic, antrenor secund este în continuare dorit de Steaua CSM EximBank și este de așteptat ca cei doi să fie confirmați de către clubul bucureștean.

Jukka Toijala și Sasa Ocokoljic au preluat-o pe Steaua CSM EximBank pe parcursul sezonul precedent. Militarii au avut un parcurs de 10 victorii și 11 înfrângeri sub comanda antrenorului finlandez, totul culminând cu calificarea în finala LNBM.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii