Stiri Cupa României Masculin

Cătălin Burlacu: „În acest campionat nimeni nu își vinde ieftin pielea”

Cătălin Burlacu: „În acest campionat nimeni nu își vinde ieftin pielea”

Steaua București a reușit să câștige manșa tur din faza doua a Cupei României cu CSO Voluntari, scor 92-87. La finalul confruntării de pe terenul roș-albaștrilor, antrenorul Stelei, Cătălin Burlacu, și-a oferit părerea despre acest joc:

A fost un meci deschis, Voluntariul e o echipa bună. Voluntari trebuia să fie în primele opt anul trecut, însă a avut ghinion, e o echipă care aspiră să vină în prima grupă valorică. Ne așteptam să fie un meci greu, ni l-am făcut și noi puțin mai greu, dar per total am câștigat la o diferență de cinci puncte, avem calificarea în față.

Întrebat dacă ar schimba inelele de la panouri, Burlacu a răspuns:

Nu mi se pare normal ca oricine vine aici să marcheze lejer iar noi să avem dificultăți în a marca de sub panou. Vreau să fac orice ca echipa mea să câștige, dacă trebuie să schimbăm inelele, le vom schimba.

Referitor la meciul retur, tehnicianul Stelei a precizat:

Va fi un meci disputat la fel ca și acesta pentru că în acest campionat nimeni nu își vinde ieftin pielea, toată lumea luptă, toată lumea știe baschet, toată lumea șutează în ziua de azi. Așa că vom vedea ce va fi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii