Stiri Cupa României Masculin

Cătălin Petrișor s-a transferat la CSM CSU Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.01.2016

CSM CSU Oradea a ajuns la un acord cu Cătălin Petrișor. Fundașul român în vârstă de 23 de ani a început sezonul alături de BC Timișoara, acolo unde fusese împrumutat de SCM U Craiova. Cătălin Petrișor a renunțat la contractul cu echipa din Craiova și va fi exclusiv jucătorul lui CSM CSU Oradea.

15 prezențe a bifat Cătălin Petrișor în acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin. El a avut medii statistice de 2.1 puncte, 2.3 pase decisive și 1.4 recuperări în 19.0 minute jucate pe confruntare pentru BC Timișoara.

În cariera sa, Cătălin Petrișor a mai jucat doar pentru SCM U Craiova și BC Timișoara. El are 120 de prezențe în Liga Națională de Baschet Masculin, cu medii de 2.4 puncte, 1.4 pase decisive și 0.8 recuperări pe meci. Petrișor a debutat pe prima scenă a baschetului românesc în sezonul 2009/2010.

Înregimenatarea lui Cătălin Petrișor reprezintă al doilea transfer al iernii pentru CSM CSU Oradea. Echipa orădeană l-a adus și pe Miha Zupan, chiar în prima zi al noului an.

CSM CSU Oradea nu a oficializat transferul lui Cătălin Petrișor, până la momentul redactării acestui articol.

11 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Popescu
    Sa intelegem ca Popescu nu mai este dorit la Oradea? Intr-adevar ultimele evolutii nu au fost grozave dar este un jucator experimentat si vine dupa o accidentare. Si Sebastian Ionescu , jucator de 19 ani, pe pozitia 1-2 de ce a mai fost adus la inceput de sezon ?

    cu 8 ani în urmă (05.01.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      popescu
      Popescu nu mai e jucatorul din anii trecuti si din cate se aude se pare ca e vorba si de disciplina nu doar de forma. Probabil e suparat ca nu primeste mai multe minute, dar din pacate la cum joaca primeste chiar prea multe. Numarul mic de jucatori romani experimentati le face unora dintre acestia mai mult rau decat bine si aici il includ pe langa Popescu si Dragusin. Referitor la Ionescu, acesta are contract pe 3 ani, deci nu se pune problema sa plece, dar mai are nevoie de experienta. Din acest motiv atat el cat si Bobe joaca in 3 campionate (liga nationala, liga 1 si turneul sub 20 ani).

      cu 8 ani în urmă (05.01.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cosmin11:

      replica
      Sper sa va demonstreze valoarea exact ca Nicoara si sa va bata unde va prinde:))

      cu 8 ani în urmă (05.01.2016)
    • CSM CSU Oradea julius:

      eroare
      Cred ca esti putin nelamurit de legatura lui Nicoara cu Oradea visavis de cea a lui Popescu cu acest oras. Primul este crescut, format si promovat aici, iar cel de-al doilea a ajuns la Oradea pe la 25 ani. Nicoara n-a plecat la Steaua pentru ca n-a fost dorit de Csm, ci pentru ca a vrut sa ajunga in Bucuresti, ceea ce nu cred ca se aplica in cazul lui Popescu.
      Cat despre bataile pe care Nicoara le administreaza Csm-ului, sunt nevoit sa-ti amintesc ca in cele trei partide din acest sezon (ultima fiind chiar ieri), Nicoara&Co au pierdut de doua ori.

      cu 8 ani în urmă (05.01.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      @cosmin11
      Nu ai înțeles nimic din ce am spus. Eu nu îi contest valoarea lui Dani și apreciez ce a făcut pt Oradea. Eu critic atitudinea lui din acest sezon. Bănuiam ca motivele sunt ofertele din alte părți și acum se confirma ca Energia si Steaua îl doresc, 2 echipe cu buget mult peste Oradea care sigur îi oferă mai mult decât salariul de la Oradea.

      cu 8 ani în urmă (05.01.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cosmin11:

      @julius
      @julius - sincer, cred ca il cunosc pe Titus mult mai bine decat tine si ii stiu traseul profesional. Ideea este urmatoarea: la Medias, Tenter il juca 5-6 minute pe meci (pe motiv ca nu are atitudine, nu joaca bine, etc). A venit la Oradea si si-a aratat valoarea, dandu-i peste nas lui Tenter. Apoi, cei din conducerea clubului Oradea, lasand sa se inteleaga ca de fapt Titus este un "mercenar", l-au lasat sa plece mizand pe faptul ca sigur le va accepta oferta (Oradea fiind casa lui). Cred ca la fel ar fi facut orice om cu personalitate. Si ce s-a intamplat sezonul trecut? Un 5-0 clar pentru Steaua in TOATE meciurile cu ORadea, Titus fiind in permanenta unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren.
      Ideea este urmatoarea: ca iubitor al sportului, imi doresc intotdeauna ca un jucator sa dea peste nas celor ce l-au criticat. Asa cum Nicoara n-a avut sansa sa-si demonstreze valoarea la Medias, cred ca si Popescu este in aceeasi situatie aici la Oradea.

      cu 8 ani în urmă (06.01.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cosmin11:

      @soso69
      @soso69, nu cred ca este cazul sa incepem atacuri ce nu-si au rostul. Te intreb simplu: ce anume te deranjeaza in atitudinea lui? Probabil ca vrea sa joace mai mult? Asta te deranjeaza pe tine? Cred ca orice sportiv (bineinteles ca exista si unele exceptii) isi doreste asta.
      Sau ai respecta jucatori ca si Chirof (care sper sa repete singurul lui meci bun de pana acum si mai incolo) care a fost o permanenta rezerva a rezervelor si i-a placut locul cald in care a stat indiferent ca juca sau nu?

      cu 8 ani în urmă (06.01.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      @cosmin11
      În primul rand vreau sa precizez ca îl apreciez pe Dani si sper sa revină la jocul și atitudinea din sezoanele trecute chiar dacă va pleca de la Oradea. Faptul ca nu joaca cât ar dori el nu îi poate scuza atitudinea de pe teren și din afară lui. Dimpotriva, atunci când intra în teren sa arate ca merita mai multe minute. Din păcate nu a fost cazul în acest sezon.
      Referitor la Nicoara, pt ca susții ca-l cunoști foarte bune atunci știi ca la Mediaș avea salariu foarte mare (cs toți jucătorii de la Mediaș din acea perioada). A fost convins sa vina la Oradea cu un salariu mai mare și cu aducerea la echipa a unor jucători care sa-I pună un evidenta cât mai bine jocul lui. Rezultatul a fost unul satisfacator atât pt el cât si pt club. Din păcate în sezonul următor chiar dacă i s-a oferit un salariu cu peste 30% mai mare, a refuzat. Motivele se cunosc: nu banii, ci prietena a decis. Nu știu de unde ai scos varianta cu "mercenarul" și "personalitatea" ca nu se aplica în acest caz. Din punctul meu de vedere îi urez succes lui Nicoara oriunde va juca, dar din punctul meu de vedere Oradea nu e "casa lui". E un jucător foarte bun, probabil cel mai bun roman din campionatul nostru , dar când alegi Steaua pt un salariu cu 2-3% mai mare și susții ca Oradea nu te-a mai vrut...
      Lui Nicoara nu i-a criticat nimeni valoarea, ci altceva.

      cu 8 ani în urmă (06.01.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Petrisor
    Oradea baschetbalistica este un mediu bun pentru tinerii jucatori romani,daca nu reuseste nici aici sa se dezvolte ca jucator,dupa rateurile Timisoara si Craiova,cred ca Petrisor ar trebui sa se reorienteze eventual spre antrenorat,fiind un baiat inteligent.

    cu 8 ani în urmă (05.01.2016) Raspunde
  • tzontzolino :

    timisoara
    Pai si de Timisoara ce se alege? Mai ramane ceva acolo?

    cu 8 ani în urmă (05.01.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Desigur
      Maiou si Viermesan,echipele sunt doar breloc:))))))))))))))

      cu 8 ani în urmă (05.01.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii