Stiri Cupa României Masculin

Christian Chițu, cea mai bună prestație din carieră în partida cu CSA Steaua

Christian Chițu, cea mai bună prestație din carieră în partida cu CSA Steaua

Christian Chițu a stabilit recorduri personale ale carierei la puncte și eficiență în partida cu CSA Steaua. 

În ciuda înfrângerii suferite de echipa sa, 82 la 78, baschetbalistul în vârstă de 21 de ani s-a evidențiat cu 21 de puncte (2/2 la două puncte, 5/7 la trei puncte și 2/2 la libere), 2 recuperări și o pasă decisivă. Chițu a avut un indice de 21 la eficiență și a fost al doilea cel mai eficient jucător din tabăra lui Athletic Constanța, în spatele lui Siler Schneider, baschetbalist ce a încheiat confruntarea cu un indice de 30 la acest capitol statistic. 

Chițu are un rol important în rotația gândită de Alexandru Olteanu, baschetbalistul originar din Timișoara joacă aproximativ 17 minute în medie pe meci și are medii stastice de 7,9 puncte, 2,9 recuperări și 0,8 puncte în actualul sezon din LNBM. 

*foto: facebook Baschet Club Athletic Constanța

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii