Stiri Cupa României Masculin

Cinci olteni își întâlnesc fosta echipă în CSA Steaua - SCM U Craiova

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.12.2018

Prima etapă a returului din grupa valorică A a Ligii Naționale de Baschet Masculin programează partida dintre CSA Steaua București și SCM U Craiova. Jocul se va desfășura mâine, 3 decembrie, cu începere de la ora 19:45 în sala Mihai Viteazul din București. Cele două echipe se află la prima întâlnire directă din actualul sezon competițional, după ce partida din prima etapă a fost amânată.

Partida dintre CSA București și SCM U Craiova va alinia la start jucători care au trecut prin taberele adverse. În lotul Stelei se află doi jucători care au trecut în Bănie, în timp ce în tabăra adversă se află nu mai puțin de cinci foști steliști.

Vlad Negoițescu și Radu Vîrnă sunt actualii steliști care au jucat la Craiova. Negoițescu a evoluat în Bănie în sezonul 2015/2016 când a bifat 19 prezențe cu cifre statistice de 2.0 puncte și 1.4 recuperări. Radu Vîrnă a jucat în Bănie în sezonul trecut când a strâns 23 de meciuri cu medii de 3.9 puncte, 1.9 recuperări și 2.0 pase decisive.

Cei cinci jucători de la SCM U Craiova care au trecut pe Steaua sunt Morris Curry, Jason Boone, Porter Troupe, Bogdan Popa și Andrei Iliescu.

Morris Curry a jucat o finală cu Steaua în sezonul 2016/2017 când a jucat 16 meciuri pentru militari și a adunat cifre de 12.9 puncte, 4.0 pase decisive și 2.6 recuperări. Jason Boone a fost în lotul Stelei în sezonul 2017/2018, când bucureștenii jucau a doua finală consecutivă. Pivotul american a jucat 20 de meciuri în stagiunea precedentă, când a strâns 7.7 puncte și 4.8 recuperări în medie pe meci.

Porter Troupe a jucat o jumătate de stagiune la Steaua, în sezonul 2015/2016, după destrămarea Energiei Târgu-Jiu. Bogdan Popa a revenit din Spania la Steaua, în timp ce Andrei Iliescu este un jucător bucureștean, care a bifat doar 4 prezențe în echipamentul roș-albastru.

Toți cei cinci foști steliști de la SCM U Craiova au fost trenasferați înaintea sezonului 2018/2019.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii