Stiri Cupa României Masculin

Conducerea BCM U Pitești și-a prezentat demisia, după înfrângerea cu Steaua

Conducerea BCM U Pitești și-a prezentat demisia, după înfrângerea cu Steaua

BCM U Pitești a anunțat printr-un comunicat de presă, redactat pe pagina oficială de Facebook a clubului, demisiile directorului tehnic al echipei, Silviu Corodi și managerului, Mihai Popescu. 

În același comunicat de presă se anunță și faptul că managerul interimar al formației argeșene va fi Sorin Căprărescu. De menționat că informația a apărut deja ieri în presa locală, prin intermediul site-ul știridepitești.ro

 Sorin Căprărescu, noul team-manager al BCM U FC Argeș Pitești 

Deși Consiliul Local al Municipiului Pitești, Primăria Municipiului Pitești, cât și Consiliul de Administrație al clubului FC Argeș, condus de domnul Cristian Gentea, au asigurat bugetul și condițiile necesare realizării performanței sportive, echipa de baschet a înregistrat, până în acest moment, rezultate total nesatisfăcătoare. La finalul ultimului meci disputat, respectiv cel de duminică (05.01), cu Steaua București, de pe teren propriu, președintele Consiliului de Administrație, domnul Cristian Gentea, a solicitat demisia întregului staff administrativ al secției de baschet.

Drept urmare, Silviu Corodi, directorul tehnic al echipei, Mihai Popescu, team-managerul formației, dar și Sorin Căprărescu, și-au înaintat demisiile pe data de 6 ianuarie. Întrunit în ședința din 7 ianuarie, Consiliul de Administrație al clubului FC Argeș a luat act de demisiile celor trei oficiali și a decis ca Sorin Căprărescu să își continue activitatea, până la încheierea sezonului competițional 2019/20, în funcția de team-manager. Acesta va prezenta, în zilele următoare, o strategie pentru îmbunătățirea rezultatelor echipei.

Menționăm că staff-ul tehnic, compus din Hristu Șapera și Theodosios Paralikas, beneficiază în continuare de toată susținerea și încrederea noastră.

PS: Diseară, la finalul meciului cu SCM Timișoara, Sorin Căprărescu va acorda primele declarații în calitate de team-manager al echipei.

Interesant este faptul că aceste demisii au fost oficializate chiar cu câteva ore înaintea startului partidei din returul sferturilor de finală ale Cupei României. 

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii