Stiri Cupa României Masculin

Costel Cernat: ”Obiectivul nostru va fi să jucăm bine în fiecare meci de la acest turneu!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.09.2012

costel cernatBC Farul Constanța debutează în această după amiază în Cupa României. Echipa din orașul de la malul Mării Negre a fost repartizată în seria a III-a, alături de CSU Atlassib Sibiu, BC Timba Timișoara și SCM U Craiova.

Costel Cernat, antrenorul principal al ”marinarilor”, consideră Sibiul, prima adversară din turneul ce are loc la Mediaș, ca fiind .o echipă puternică și afirmă că obiectivul formației sale este de a practica un baschet de calitate.

Ei au început mult mai devreme pregătirea, au jucători cu multă experienţă, au efectuat şi un turneu în Austria. În concluzie, o formaţie puternică, cu multe pretenţii în acest sezon. Obiectivul nostru va fi să jucăm bine în fiecare meci de la acest turneu, nu avem nimic de pierdut. Îi vom urmări încă o dată şi pe jucătorii străini din lot, ne vom face o ultimă impresie despre ei şi vom decide dacă rămân sau nu, a declarat Cernat pentru telegrafulonline.ro

Referitor la lotul de jucători, tehnicianul se arată bucuros că îi poate folosi pe Cardell McFaraland și Angel Santana, care au lispit din motive obiective de la pregătire, și consideră tranferul lui Dragan Petronic unul reușit, fiind sigur că extrema-pivot își va impune jocul.

Din fericire va reveni coordonatorul american Cardell McFaraland care a fost accidentat în ultima perioadă. Santana este, de asemenea, un jucător care ne va ajuta mult, iar noul venit, pivotul Petronic, este un jucător care sigur se va impune.

Farul va disputa primul meci în compania Sibiului, astăzi, de la ora 18:15.

Pe tot parcursul weekendului, TotalBaschet.ro vă va ține în permanență la curent cu Programul, rezultatele și clasamentul seriilor Cupei României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii