Stiri Cupa României Masculin

Cristi Mâinea continuă alături de BC Athletic Constanța

Cristi Mâinea continuă alături de BC Athletic Constanța

Cristian Mâinea a ajuns la un nou acord cu BC Athletic Constanța. Acesta va fi coleg cu fratele său, Daniel, cel care a revenit la gruparea de la malul Mării Negre, după o stagiune petrecută alături de CSA Steaua București.

În sezonul 2019/2020, Cristi Mâinea a jucat 16 partide în Liga Națională de Baschet Masculin pentru gruparea din Constanța și a avut cifre statistice de 7.3 puncte, 2.6 pase decisive și 1.3 recuperări.

La fel ca fratele său, Cristi Mâinea se află ultimul sezon în care se încadrează în regula U23, care este în continuare obligatorie în Liga Națională de Baschet Masculin.

Cristian și Daniel au jucat ultima dată împreună la Dinamo București.

Pe lângă cei doi frați, BC Athletic Constanța a mai aunțat prelungirea angajamentului cu jucătorul american Siler Schneider.

foto: BC Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii