Stiri Cupa României Masculin

Cristian Achim: „Toate meciurile eliminatorii, practic, nu au o favorită certă”

Cristian Achim: „Toate meciurile eliminatorii, practic, nu au o favorită certă”

CSM CSU Oradea va lupta pentru calificarea în careul de ași ai Cupei României împotriva celor de la SCM Timișoara. Meciul din cadrul Final Eight va începe sâmbătă, 6 martie de la ora 21:15 în BTarena.

Antrenorul grupării orădene, Cristian Achim, a vorbit despre turneul de la Cluj-Napoca și a făcut referire la consecințele absenței spectatorilor din tribune. Iată ce a declarat acesta pentru csmoradea.ro:

“Ca toate meciurile din cupă și/sau direct eliminatorii meciul nostru cu Timișoara este deschis oricărui rezultat. Echipa din Timișoara este foarte bună, experimentată. Sigur, noi vom încerca să trecem mai departe. Va fi interesant de urmărit cum se vor adapta cele două echipe la prezența a doi jucători autohtoni pe teren.

În ceea ce privește formatul competiției, cred că este doar a 3-a oară când se joacă în Final 8. Va fi interesant. Toate meciurile eliminatorii, practic, nu au o favorită certă. Aceasta este structura și specificul cupelor.”

Din păcate această pandemie ne-a afectat deja foarte tare viețile. Să joci meciuri de baschet fără spectatori este aproape un nonsens din punctul meu de vedere. Sigur că și meciurile din cadrul turneului final de cupă păstrează aceeași problemă. Este mare păcat că publicul nu se poate bucura de meciurile de baschet din tribune, că jucătorii nu pot avea parte de pasiunea suporterilor, nu există interacțiunea între acești factori esențiali în activitatea sportivă. Așa se face că lucrurile sunt dificile de ambele părți. Foarte mulți jucători au prestații diferite în absența publicului.”

*Foto: Valentin Todea/baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii