Stiri Cupa României Masculin

CSM CSU Oradea câștigă de o manieră categorică meciul cu SCM Timișoara

CSM CSU Oradea câștigă de o manieră categorică meciul cu SCM Timișoara

CSM CSU Oradea a înregistrat o victorie categorică în etapa a 13-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Campioana României a trecut în propriul fief de SCM Timișoara cu scorul de 90-52 , într-o partidă transmisă în direct la Digi Sport 3.

Partida de la Oradea a fost arbitrată de o brigadă formată din Ciprian Stoica, Istvan Bertalan și Tiberiu Șerbulea.

CSM CSU Oradea a început în forță partida și s-a instalat rapid la conducere. Richard, Zekovic și Watson a făcut legea pe parchet și gazdele au dus diferența la peste 10 puncte, în a doua jumătate a sfertului inaugural, scor 21-10. Barnette a dus ecartul la 15 lungimi iar tripla lui Mirel Dragoste pe final de sfert a mai îndulcit primul sfert pentru oaspeți, care s-a încheiat cu scorul de 27-15. Timișoara a început mai bine actul secund, dar nu a durat mult până când Oradea preluat din nou frâiele jocului. Diferența maximă a fost de 18 puncte, după un coș al lui Markovic, chiar în final de repriză. Timișoara a marcat din nou la ultimul atac, de această dată pe sirenă prin Pesakovic, iar la cabine se intra cu scorul de 43-28.

Startul reprizei secunde a confirmat dominarea echipei gazdă iar scorul a ajuns la 55-32 și soarta partidei părea decisă chiar dacă mai erau 15 minute de joc.  Orădenii și-a permis să facă și spectacol iar Richard i-a pasat la alley-oop lui Barnette. Până la finalul sfertului trei, diferența a ajuns la 29 de puncte, scor 70-41. Sfertul patru a fost unul fără istoric. Cei doi antrenori și-au rulat loturile iar CSM CSU Oradea s-a impus la final cu scorul 90-52.

Sherwood Brown s-a accidentat în prima repriză a acestui joc. Americanul și-a spart arcada și nu a mai intrat pe parchet.

Partida din Arena Antonio Alexe a fost una fără istoric iar CSM CSU Oradea a fost superioară la toate capitolele jocului.

Sean Barnette a fost cel mai bun jucător al meciului cu 16 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Richard și Watson au încheiat partida cu câte 12 puncte marcate fiecare.

Nikola Pesakovic cu 10 puncte a fost singurul jucător în double-digits de la oaspeți.

În urma acestei victorii, CSM CSU Oradea își consolidează poziția a 2-a în clasament și rămâne aproape de U BT Cluj-Napoca. În schimb, SCM Timișoara poate pierde poziția a 4-a din clasamentul LNBM la capătul acestei etape.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    CSM
    ... și-a consolidat poziția a 2-a trecând pe primul loc. Asa tot să o consolidam!

    cu 4 ani în urmă (12.01.2020)
    • CSŞ Giurgiu admin:

      @Ajax
      În momentul în care s-a publicat cronica, Clujul conducea Craiova la 8 puncte. Îmi permiți să fiu și eu puțin răutăcios?

      cu 4 ani în urmă (12.01.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii