Stiri Cupa României Masculin

CSM Galați, victorie importantă obținută în fața lui ABC Athletic Constanța

CSM Galați, victorie importantă obținută în fața lui ABC Athletic Constanța

Sâmbătă, 4 ianuarie, CSM Galați a primit vizita lui ABC Athletic Constanța într-un meci din cadrul etapei a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația pregătită de Eugen Ilie a controlat întâlnirea de la început până la final și s-a impus la o diferență de 12 puncte: 76-64.

Confruntarea a fost arbitrată de Andrei Bădilă, Marius Epure și Andrei Răileanu, iar comisar din partea Federației Române de Baschet a fost Ioan Constantin.

Lipsită de americanii din lot, CSM Galați a început bine duelul din Sala Dunărea și și-a adjudecat primul sfert la o diferență de patru puncte: 20-16. Desfășurarea următoarei secvențe a fost similară cu precedenta și gazdele s-au aflat în control, însă fără a se distanța prea mult. În cele din urmă, la pauză, CSM Galați conducea cu 41-33.

După revenirea de la vestiare, oaspeții au reușit să presteze o defensivă mai bună și au ținut-o pe adversară la doar 17 puncte. Între timp, ABC Athletic Constanța a înscris 19 puncte și diferența, la finalul sfertului al treilea, era redusă la șase puncte: 58-52. Actul decisiv a fost dominat de gălățeni care au câștigat perioada la șase puncte și s-au impus cu 76-64.

Cei mai buni jucători ai gazdelor au fost Milos Krivokapic (24 de puncte, 8 pase decisive, 4 recuperări, o intercepție), Vlad Corpodean (19 puncte, 10 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție) și Mihajlo Bogdanovic (16 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții).

De partea cealaltă, s-au remarcat Kyle Kilgore (18 puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive, un capac), Rahsaan Williams (15 puncte, 12 recuperări) și Georgian Păun (14 puncte, 4 recuperări, 2 intercepții, o pasă decisivă).

În urma acestui rezultat, CSM Galați ajunge la un bilanț de zece victorii și două înfrângeri și se menține pe locul al doilea în Grupa B. În schimb, ABC Athletic Constanța, cu cinci meciuri câștigate și șapte pierdute, se află pe poziția a patra.

În următoarea etapă, CSM Galați primește vizita lui CSM 2007 Focșani, iar ABC Athletic Constanța se duelează cu ocupanta locului trei, CSM Mediaș.

*foto: Facebook – CSM Galați - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii