Stiri Cupa României Masculin

Dalibor Djapa va rămâne la Krka Novo Mesto

Dalibor Djapa va rămâne la Krka Novo Mesto

Conform Sportando, Dalibor Djapa este aproape de a semna prelungirea contractului cu echipa slovenă Krka Novo Mesto.

Dacă înțelegerea se va oficializa, Djapa va juca al 4-lea sezon consecutiv în campionatul Sloveniei.

În stagiunea 2019/2020, pivotul în vârstă de 35 de ani a avut medii statistice de 5,5 puncte și 2,1 recuperări în Liga Adriatică, respectiv 5,4 puncte și 2 recuperări în campionatul Sloveniei. 

Baschetbalistul a jucat 5 sezoane în LNBM. Acesta a fost adus pe teritoriul României în sezonul 2012/2013 de U-BT Cluj-Napoca. După perioada petrecută la Cluj, Djapa a îmbrăcat pe rând echipamentele lui Energia Rovinari, BCM Pitești, SCM Timișoara și BC Mureș. 

Stagiunea 2015/2016, petrecută la Timișoara, a fost cea mai productivă din punct de vedere statistic. În acel sezon, sârbul a jucat 31 de partide și a adunat medii statistice de 14,9 puncte, 5,6 recuperări și 1,5 pase decisive pentru un indice la eficiență de 15,9 unități. 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii