Stiri Cupa României Masculin

Daniel Mâinea revine la Athletic Constanța

Daniel Mâinea revine la Athletic Constanța

Daniel Mâinea a ajuns la un acord cu Athletic Constanța. 

Jucătorul originar din București a jucat în stagiunea 2019/2020 pentru CSA Steaua București. Baschetbalistul în vârstă de 22 de ani a jucat în medie 6,33 minute pe partidă și a contribuit cu 1,4 puncte și 0.7 recuperări.

 

Daniel Mâinea semnează cu BC Athletic Constanța și ajunge în Arena Gladiatorilor din Tomis. Daniel Mâinea semnează cu...

Posted by Baschet Club Athletic Constanta on Monday, July 6, 2020

Baschetbalistul format de CN Aurel Vlaicu a mai jucat pentru clubul de pe malul mării în sezonul 2018/2019, chiar înainte de transferul său în prima grupă valorică la CSA Steaua. În stagiunea amintită acesta a contribuit cu 11.0 puncte, 4.1 recuperări și 0.9 pase decisive în cele 28 de partide disputate. 

Mâinea este al doilea jucător anunțat în mod oficial de echipa antrenată de Alexandru Olteanu, după fundașul american Siler Schneider, primul jucător semnat în LNBM după criza provocată de COVID-19. 

*foto: facebook Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii