Stiri Cupa României Masculin

Darien McClain este noul jucător al lui CSM Târgu-Jiu

Darien McClain este noul jucător al lui CSM Târgu-Jiu

Darien McClain este noul jucător al lui CSM Târgu-Jiu, conform eurobasket.com.

McClain are 22 de ani, măsoară 1m78 și este conducător de joc. A absolvit studiile universității Azusa Pacific și este la primul contact cu baschetul profesionist, evoluând în afară colegiului doar în Eurobasket Summer League pentru Brooklyn. 

În ultimul an de colegiu, acesta a jucat în 30 de partide și a strâns medii statistice de 12.2 puncte, 4.6 pase decisive, 3.6 recuperări și 1.1 intercepții. Cel mai bun sezon al său a fost sezonul 2017-2018, când a fost cel mai bun marcator al echipei cu 14,3 puncte și 73 de reușite de la mare distanță în 32 de partide. 

Fundașul este al doilea extra transfer al formației gorjene, după aducerea pivotului Stefan Andrejevic.

McClain ar putea debuta în LNBM în cursul zilei de sâmbătă, 4 ianuarie, de la la ora 18:00, când CSM Târgu-Jiu va întâlni una dintre cele mai solide formații a GVB, CSM Mediaș. Înainte de această partidă, echipa antrenată de Claudiu Alionescu ocupă locul 6, cu un record negativ de 3 victorii și 8 înfrângeri. 

*foto: athletics.apu.edu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii