Stiri Cupa României Masculin

Debut în Liga Naţională pentru Mihai Căprărescu

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
06.04.2014

BCM U Piteşti a trecut de CS Concordia Chiajna cu scorul de 82-72, într-un meci din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii Naţionale de Baschet masculin. Astfel, argeşenii termină sezonul pe poziţia a şasea, în play-off urmând să se întâlnească cu BC Mureş Târgu Mureş.

În cadrul jocului câştigat sâmbătă seară, la BCM U a debutat Mihai Căprărescu, cel mai tânăr jucător al campionatului nostru. Înainte cu 12 secunde de ultimul fluier, Hristu Şapera l-a introdus în teren pe juniorul piteştean. Acesta a fost aplaudat de publicul venit să susţină formaţia din Trivale.

Caprarescu

La finalul întâlnirii, Căprărescu a fost premiat de către primarul oraşului, domnul Tudor Pendiuc.

Într-o declaraţie acordată Total Baschet, juniorul de perspectivă al grupării argeşene a vorbit despre debutul în LNBM.

Mă bucură faptul că antrenorul mi-a oferit şansa de a debuta în LNBM, chiar dacă pentru puţine secunde. Voi munci în continuare, pentru a progresa şi pentru a dovedi că merit să fac parte din această echipă. Mulţumesc suporterilor care au fost prezenţi la sală, care m-au aplaudat şi m-au susţinut, mulţumesc domnului primar Tudor Pendiuc pentru premiul acordat şi nu în ultimul rand părinţilor mei care m-au susţinut şi mă susţin în continuare în cariera mea de baschetbalist. 

Caprarescu

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    felicitari
    Bravo lui, un pusti ambitios, sa speram ca o sa calce pe urmele tatalui sau!

    cu 10 ani în urmă (06.04.2014) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Munca+ modestie
    L-am vazut la Iasi in acest sezon si in afara de calitate fizica nu am vazut nimic deosebit. Deci modestie, munca, sacrificii si il asteptam cu mult interes in continuare. Multa sanatate si succes pt ca tanarul Caprarescu dispune de cateva atuuri : suport din partea familiei si sansa unui centru baschetbalistic care produce an de an juniori de calitatr

    cu 10 ani în urmă (06.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii