Stiri Cupa României Masculin

Declarație Patrick Richard, după victoria lui U-BT Cluj cu CSM CSU Oradea. Video

Declarație Patrick Richard, după victoria lui U-BT Cluj cu CSM CSU Oradea. Video

U-BT Cluj a reușit o victorie clară în partida cu CSM CSU Oradea, scor 90-77, în prima partidă din grupa de la Cluj a turneului 7 din LNBM.

La finalul partidei, Patrick Richard a vorbit despre victoria clujenilor contra Oradiei. 

În sfârșit am jucat bine 40 de minute. Despre asta am vorbit zilele trecute la conferința de presă că ne dorim să evoluăm bine pe întreaga durată a meciului. Au fost și momente mai slabe, însă per general am făcut un joc bun. Am fost concentrați, însă e doar o partidă, trebuie să ne mutăm atenția pe duelul de mâine cu Timișoara.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Pentru U-BT Cluj urmează meciul cu SCM Timișoara. Partida se desfășoară marți, 9 februarie, de la ora 19:30. 

*foto: Valentin Todea

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Respect
    , dar singura persoană la care trebuia să luați interviu după meci, era Cristi Achim. Sau nu ați mai vrut sa răsuciți cuțitul?

    cu 3 ani în urmă (09.02.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii