Stiri Cupa României Masculin

Devin Searcy, MVP-ul manșei retur din Cupa României

Devin Searcy, MVP-ul manșei retur din Cupa României

După ce CSM Focșani a oferit supriza primei runde și s-a impus în partida tur împotriva celor de la BCM U Pitești, piteștenii s-au regăsit și au întors rezultatul obținând calificarea în faza următoare a Cupei României. 

Dacă în partida tur, Donovan Smith a făcut un meci extrem de bun, Devin Searcy și-a luat revanșa în retur. Centrul american al lui BCM U Pitești a dominat lupta de sub panou și a terminat partida cu 34 de puncte, 12 recuperări și o pasă decisivă pentru un impresionant indice la eficiență de 38 de unități. Acesta a terminat cu un procentaj de 70% la două puncte și 75% la libere.

Deși formația antrenată de Hristu Șapera are un sezon modest, Devin Searcy se simte foarte bine la Pitești și este principalul realizator al echipei, cu medii de 17,5 puncte și 7 recuperări pentru un indice de 17,5 la eficiență. 

La nivel de LNBM a fost destul de constant și a înscris în toate cele 9 partide disputate peste 10 puncte. De asemenea acesta a terminat două partide în double-double, ambele în deplasare, una pe terenului lui SCM Timișoara și una pe terenul lui CSA Steaua, unde s-a confruntat cu unul dintre cei mai în formă pivoți din campionat, Keith Clanton. 

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii