Stiri Cupa României Masculin

Devin Searcy va juca în Ungaria

Devin Searcy va juca în Ungaria

Devin Searcy a ajuns la un acord cu Falco Szombathely.

În sezonul 2019/2020, jucătorul american de poziția 5 a bifat 16 apariții în LNBM și a adunat medii statistice de 15.3 puncte și 7.1 recuperări pentru un indice de 15,6 unități la eficiență. Jucătorul în vârstă de 30 de ani a fost cel mai bun marcator și cel mai bun recuperator al formației argeșene. 

Searcy activează în baschetul profesionist de 10 sezoane. De-a lungul carierei sale, americanul a evoluat și pentru: Toyama Grouses (Japonia), Zenit St. Petersburg (Rusia), Eisbären Bremerhaven (Germania), Rouen (Franța), s.Oliver Wurzburg (Germania), Rasta Vechta (Germania), AEK Larnaca (Cipru) și Manisa Büyükşehir (Turcia).

În momentul anulării stagiunii 2019/2020, Falco Szombathely se situa pe prima poziție în campionatul maghiar, cu 18 victorii și 3 înfrângeri.  Astfel, gruparea va juca în Basketball Champions League în stagiunea 2020/2021. 

În ceea ce privește fosta echipa a pivotului, BCM U Pitești a anunțat continuarea colaborării cu Mihai Măciucă și despărțirea de antrenorul Hristu Șapera

Citește și:

Justas Tamulis a semnat cu BC Nevezis

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii