Stiri Cupa României Masculin

Devoe Joseph: ”Pentru prima dată după mult timp am avut două meciuri în două zile”

Devoe Joseph: ”Pentru prima dată după mult timp am avut două meciuri în două zile”

CSO Voluntari a suferit a doua înfrângere din tot atâtea partide la turneul de la Cluj-Napoca. Ilfovenii au pierdut în fața gazdelor de la U-BT, scor 62-67.

Devoe Joseph, unul dintre cei mai buni jucători ai Voluntariului la acest turneu, a spus că formația sa a resimțit oboseala cauzată de a jucat ”Back-to-back”, adică două meciuri în două seri consecutive:

„A fost un meci greu. A fost pentru prima dată după mult timp în care a trebuit să jucăm două meciuri în două zile consecutive. Am fost un pic obosiți în anumite perioade ale meciului. Nu am putut să găsim parțialul de care am avut nevoie. A fost un meci dificil pentru noi, cred că putem juca ceva mai bine, dar așa se întâmplă uneori. La finalul partidei am găsit un pic de energie, ceva mai repede, am reușit să oprim câteva atacuri în defensivă. Dar aveam nevoie de acest lucru ceva mai devreme.”

Cât despre ce au de învățat elevii lui Sasha Ocokoljic după acest turneu, Devoe ne-a spus:

„Am învățat multe din acest turneu. Acum vom merge acasă, vom procesa ce am învățat din aceste partide. Vom merge acum acasă, vom încerca să procesăm ce s-a întâmplat aici și vom încerca să devenim o echipă mai bună. E doar primul turneu, nu am reușit să obținem rezultatele pe care ni le-am fi dorit dar va trebui să folosim tot ce am învățat în avantajul nostru, să devenim o echipă mai bună.”

Joseph a reușit 8 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive în meciul cu U-BT. Asta după ce cu o seară înainte reușise 28 de puncte contra Stelei, cu 9 coșuri de 3 puncte.

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii