Stiri Cupa României Masculin

Donovan Smith, MVP-ul manșei tur a rundei a doua din Cupa României

Donovan Smith, MVP-ul manșei tur a rundei a doua din Cupa României

CSM Focșani a oferit surpriza rundei în Cupa României și a trecut pe teren propriu de BCM U Pitești cu scorul de 88-84.

Echipa antrenată de Mihai Petruț a depus un efort colectiv pentru a câștiga această partidă, disputată împotriva unei echipe care are un buget net superior și jucători cu o mult mai bogată experiență, însă cu siguranță unul dintre principalii artizani ai victoriei a fost Donovan Smith.

Americanul, aflat la primul contact cu baschetul românesc, a terminat partida cu 31 de puncte, 12 recuperări, o intercepție și 3 capace pentru un indice la eficiență de 40 de unități și un coeficient de +8 la capitolul +/-. Din puncte de vedere al preciziei acesta a stat la fel de bine, cu procentaje de 75% (9/12) la două puncte, 67% (2/3) de la trei puncte și 88% (7/8) la linia de pedeapsă.

Smith traversează un sezon foarte bun și este unul dintre cei mai eficienți jucători din Grupa Valorică B, cu medii stagionale de 18.9 puncte, 11 recuperări și 0,9 pase decisive pentru o medie de 23,1 la eficiență, medie cu care se situează pe locul 2 în acest top. 

În campionat, acesta are un record personal de 24 de puncte, stabilit în prima etapă, pe terenul celor de la CSM Mediaș și un record personal de 18 recuperări, stabilit în partida de acasă împotriva celor de la Athletic Constanța. 

*foto: facebook CSM Focșani 2007 oficial

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii