Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „A fost o zi execrabilă, finalul unei săptămâni grele pentru noi”

Dragan Petricevic: „A fost o zi execrabilă, finalul unei săptămâni grele pentru noi”

În această săptămână, SCM Timișoara a avut programate două partide: cu BCM U Pitești în Cupa României și cu CSM CSU Oradea în Liga Națională. Alb-violeții au cedat în Trivale cu 75-61 și apoi au fost învinși de Leii-Roșii cu 90-52.

La conferința de presă, Dragan Petricevic a vorbit despre ultimele trei meciuri ale formației sale și despre perioada dificilă în care se află, un motiv fiind reprezentat și de accidentarea lui Sherwood Brown.

A fost o zi execrabilă, finalul unei săptămâni grele pentru noi. Am început cu meciul cu Cluj-Napoca, unde a fost un mare consum de energie și de emoții. A urmat o deplasare grea la Pitești, iar astăzi am avut o formă proastă a aruncărilor. În plus, l-am pierdut pe Brown la începutul meciului și, nu în ultimul rând, am dat de o echipă excepțională, care și-a demonstrat valoarea. Această partidă a venit exact după înfrângerea gazdelor din cupele europene, și-au dorit acum să dea o replică bună acasă, să aibă o reacție bună, asta fac echipele serioase. Mergem înainte, asta se poate întâmpla în viață, nu cred că nu există o echipă care în timpul unui sezon să nu aibă o dezamăgire foarte mare. Ni s-a întâmplat acum nouă, bine că avem o săptămână de pauză ca să pregătim meciul cu echipa din Sibiu", conform paginii oficiale de Facebook a clubului timișorean.

În acest moment, SCM Timișoara se află pe locul al 4-lea în Liga Națională de Baschet Masculin și în ultima etapă o întâlnește pe BC CSU Sibiu, ocupanta poziției a treia.

*foto: Facebook – Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii