Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic, după înfrângerea cu Oradea: „La un moment dat a fost chiar dramatic”

Dragan Petricevic, după înfrângerea cu Oradea: „La un moment dat a fost chiar dramatic”

SCM Timișoara a suferit o nouă înfrângere dură în fața celor de la CSM CSU Oradea, scor 61-83, în prima etapă din Grupa Roșie LNBM.

La finalul partidei, Dragan Petricevic a vorbit despre începutul bun de meci al echipei sale, dar și depsre accidentările pe care elevii săi le-au suferit contra bihorenilor.

„Aspectele pozitive sunt jocul echipei în primele 18 minute, iar cele negative, dincolo de diferența de scor, situația accidentărilor din acest meci. La un moment dat a fost chiar dramatic și sperăm să nu fie de luni mai departe. Pe rând au părăsit terenul Gorgemans, Franklin, și Brown, împreună cu Mirkovic, care nici nu este în lot. Cred că e un roster mult prea slab încât să pună probleme Oradiei. Una peste alta, înfrângere cu Oradea la 20 de puncte nu e lucru dramatic pentru mine. Există echipe și mai grele care au pierdut la 20 de puncte acasă cu Oradea sau au avut -20 în timpul meciului. Nu e o dramă, nici măcar un motiv foarte mare de îngrijorare”.

Întrebat de forma slabă din ultima perioadă a americanului Sherwood Brown, Dragan a susținut că acesta trece într-adevăr printr-o perioadă nefastă, dar nu e îngrijorat din cauza acestui lucru:

„Nu cred că se poate numi o problemă. Într-un sezon, jucători au evoluții mai bune sau mai puține bune, se întâmplă și în Euroligă, cu jucători cu palmares și valoare individuală mult peste Brown care au o perioadă de o lună sau două când joacă mai slab. Brown a avut acest ghinion, s-a accidentat destul de grav în meciul cu Oradea, astăzi iar a ieșit. A avut câteva aruncări deschise pe care nu a reușit să le fructifice. Este o formă a zilei. Faptul că a avut această aruncare deschisă, datorită colegilor și pentru că el a fost unde trebuie, arată că este în joc”.

Petricevic a vorbit și despre accidentarea suferită de Brown, cel care a rămas fără un dinte

„Îmi doresc să revină cât mai repede după această situație neplăcută cu dintele din față. Pentru că și asta necesită câteva zile. El nu are nicio carie, dar a ieșit pentru că un dinte i-a fost scos. Avea dintele pus așa ca Bugs Bunny, doar de formă, atârna. Am vrut să-l reintroduc pe teren pentru meciul ce urmează și să-i arăt că există și accidentări mai dure. Broussard, care s-a ciocnit cu el e plecat la spital să primească un antitetanos pentru că e un pic tăiat”, a declarat Dragan Petricevic, potrivit tmsport.ro.

După acest meci SCM Timișoara a ajuns la 5-10 în LNBM. Etapa viitoare bănățenii se vor deplasa pentru un duel cu Steaua București. 

*foto: facebook Baschet SCM Timișoara

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Dragan
    Mulțumim pt aceste detalii, nu știam ca Broussard a luat antitetanos (bine ca s-a găsit). Nu s-a văzut foarte bine faza cu accidentarea, la TV se arata mai mult pupezele din tribune sau reclame în timpul jocului. În altă ordine de idei Timișoara a avut și puțin ghinion cu noi, cu accidentări pe banda rulantă ale oamenilor importanți. Cu efectivul complet sunt de alt calibru.

    cu 4 ani în urmă (26.01.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii