Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „Felicitări jucătorilor pentru calificare, chiar dacă nu sunt mulțumit de jocul de astăzi”

Dragan Petricevic: „Felicitări jucătorilor pentru calificare, chiar dacă nu sunt mulțumit de jocul de astăzi”

În turul sferturilor de finală ale Cupei României SCM Timișoara a obținut cea mai categorică victorie, 91-66 împotriva lui BCM U FC Argeș Pitești. Cu toate acestea, returul nu a fost deloc ușor pentru bănățeni care au fost conduși în permanență fiind învinși la 14 puncte (75-61).

Dragan Petricevic s-a arătat mulțumit pentru calificarea în Final Four-ul Cupei României și a ținut să își felicite încă o dată jucătorii pentru caracterul arătat. De asemenea, tehnicianul alb-violeților a atras atenția că în acest moment principalul obiectiv este accederea în Top 6.

Chiar dacă astăzi nu am jucat un baschet bun – cred că este cel mai slab joc al nostru din ultima lună şi jumătate, lucru care ne aşteptam să se întâmple la un moment dat – am reuşit să obţinem a şaptea calificare pentru baschetul timişorean în Final Four-ul Cupei României. În 2007, 2008, 2010, 2012, 2015, 2018, iată acum şi în 2020. Felicitări jucătorilor pentru calificare, chiar dacă nu sunt mulţumit de jocul de astăzi şi revin la ceea ce am spus după meciul cu Clujul, şi anume că pe lângă echipa din Piteşti vom mai avea un adversar, gândirea nostră. Bine că după primul sfert am înţeles că trebuie să depunem un efort foarte mare şi că doar cu multă sudoare ne putem califica, nu printr-o simplă prezenţă. Această echipă încă o dată dovedeşte un caracter excepţional, dar acum trebuie să ne concentrăm asupra ultimelor meciuri din campionatul regulat şi să obţinem calificarea în Top 6”, conform bc-tm.ro.

În ultimele două etape ale primei faze din LNBM, SCM Timișoara le întâlnește pe CSM CSU Oradea și pe BC CSU Sibiu.

*foto: bc-tm.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii