Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „Noi trebuie să tranşăm această calificare printr-un baschet de calitate”

Dragan Petricevic: „Noi trebuie să tranşăm această calificare printr-un baschet de calitate”

SCM Timișoara se deplasează miercuri, 8 ianuarie, la Pitești pentru a disputa manșa retur a sferturilor de finală ale Cupei României. 

Deși echipa sa s-a impus cu 25 de puncte în partida de pe teren propriu și pornește clar cu prima șansă la calificarea în Final Four-ul Cupei României, Dragan Petricevic încearcă să își țină jucătorii concentrați și să evite o eventuală relaxare a acestora: 

Pe lângă un adversar valoros, şi mă refer aici la echipa din Piteşti, mai putem întâlni un adversar, iar acesta este creierul nostru în cazul în care nu vom aborda returul setaţi să jucăm un baschet deschis calificării. Noi trebuie să tranşăm această calificare printr-un baschet de calitate, nicidecum altfel. Dacă mergem cu gândul că avem un avans de 25 de puncte va fi extrem de periculos. Voi face totul posibilul pentru a nu se instala o asemenea gândire. Am spus de multe ori că antrenez oameni de caracter şi serioşi, sunt convins că ei vor înţelege acest lucru

Partida va avea loc în sala Sporturilor din Trivale, miercuri, cu începere de la ora 17:00 și apare în grila de programe a postului tv DigiSport 4. 

*foto: Baschet SCM Timisoara 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii