Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „O victorie la o diferență la care eu nu m-am așteptat”

Dragan Petricevic: „O victorie la o diferență la care eu nu m-am așteptat”

SCM Timișoara a încheiat anul 2019 cu o victorie importantă în fața propriilor suporteri. Într-un meci ce contează pentru sferturile de finală ale Cupei României, alb-violeții s-au impus cu 91-66 împotriva lui BCM U FC Argeș Pitești.

La final, Dragan Petricevic s-a arătat foarte mulțumit de prestația elevilor săi atât în duelul cu trupa argeșeană, cât și în întreg sezonul. Antrenorul de 50 de ani a declarat că este în continuare nevoie de precauție și că toată concentrarea echipei merge deocamdată pe disputa cu U-BT Cluj-Napoca

„Foarte bună abordarea, în primul rând, din partea întregii echipe. Au înțeles foarte bine toți ce au de făcut și importanța acestui meci. O victorie la o diferență la care eu nu m-am așteptat, dar consider că a fost, după eforturile depus pe teren, meritată, chiar dacă în sfertul trei am avut o cădere. E și normal să ai o cădere. Nu cred că se aștepta cineva la pauză să fie o asemenea diferență. Îi felicit pe jucători și pe colegii din staff pentru munca foarte bună. Nu doar la acest meci, vorbim despre întreaga perioadă, din luna august până acum. Mă bucur că la sfârșit de an am putut să oferim suporterilor noștri și nu în ultimul rând tuturor timișorenilor. Ca să fiu sincer, și nu este vorba deloc de o precauție sau vreo politețe, returul vine abia după meciul cu Clujul. Și noi acum ne concentrăm la două lucruri: la odihna binemeritată și la meciul cu Cluj. Să nu vorbim ce se poate întâmpla la meciul din 8 ianuarie, pentru că trebuie să vedem în ce stare vom termina meciul cu Cluj. Dacă vom pleca cu încă un jucător accidentat pe lângă Adam Mirkovic, doamne ferește, orice se poate întâmpla. Cu siguranță, o asemenea diferență conferă un retur mai liniștit decât dacă, de exemplu, erau 5 puncte. Va conta modul cu care vom aborda meciul. Dacă vom merge cu gândul că avem 25 de puncte, s-ar putea să ne complicăm viața. Trebuie să mergem cu gândul că calificarea se obține după un scor mai bun în cele două meciuri”, conform tmsport.ro

SCM Timișoara începe anul 2020 tot pe teren propriu, unde primește vizita liderului LNBM, urmând ca apoi, în 8 ianuarie, să se deplaseze la Pitești pentru returul sferturilor de finală ale Cupei României.

*foto: bc-tm.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii