Stiri Cupa României Masculin

F4. Bogdan Popescu: "După părerea mea nu există o favorită clară"

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
06.04.2013

În urma parcursului modest din ultimele meciuri ale sezonului regulat, Timișoara se întoarce pe teren propriu pentru a participă la Final Four-ul Cupei României. Echipa de pe Bega va închide prima zi de întreceri, disputând cea de-a două semifinală în faţa celor de la Gaz Metan Mediaș.

Într-un interviu acordat site-ului TotalBaschet, Bogdan Popescu, componenetul formației bănăţene, a vorbit despre şansele echipei sale în această competiţie, prefaţând confruntarea de astăzi împotriva medieşenilor.

Cum ai caracteriza adversarul de mâine? Va pot suprinde într-un fel? 

Cred că Mediașul împreună cu Ploieștiul sunt cele mai bune echipe din campionat. Ambele echipe joacă un baschet de nivel european, însă noi ne-am făcut bine temele. Am vizionat Mediașul şi ştim foarte bine ce fac. Nu cred că ne pot surprinde cu ceva. Am jucat deja de 2 ori cu ei ştim care sunt punctele lor forţe şi care nu. 

Este o uşurare faptul că nu aţi dat peste Asesoft în semifinale? Sau mai bine zis, este vreo echipă pe care aţi fi preferat sau preferaţi să nu o întâlniţi la acest turneu?

La acest Final 4 participă poate cele mai bune echipe din campionat. După părerea mea nu există o favorită clară. Nu contează dacă jucăm cu Asesoftul în primul meci sau în al doilea. Ca să câştigăm trofeul trebuie să batem 2 meciuri indiferent cu cine jucăm.

Antrenorul Asesoftului spunea că acest turneu de Cupa e câştigat în mare parte prin noroc şi şansă. Tu ce părere ai despre acest lucru?

Într-adevăr trebuie să ai noroc şi şansă. Sunt doar 2 meciuri şi poţi câştiga un trofeu.

Cât de mult contează că veţi evoluă în faţa publicului vostru?

Este un atuu pentru noi că vom evolua în faţa proprilor fani. Sunt nişte fani extraordinari şi sunt sigur că ne vor ajuta cum o fac întotdeauna.

Sunteţi pregătiţi fizic şi moral pentru aceste meciuri având în vedere ultimele confruntări disputate în campionat?

Suntem pregătiţi fizic şi moral. Într adevăr a fost un sezon cu urcuşuri şi coborâșuri, dar cred că am muncit enorm că să ajungem aici şi suntem super motivaţi să câştigăm măcar un trofeu sezonul asta. 

Cât de dificil va fi să jucaţi două meciuri de o asemenea anvergură în două zile consecutive? 

Două meciuri în două zile este foarte greu şi foarte obositor nu numai fizic cât şi psihic. Cred însă că suntem atât de experimentaţi să trecem peste tot să câştigăm trofeul.

Ce este prioritar: campionatul sau Cupa? 

Amândouă sunt importante. Acum suntem în Final 4 cupei şi ne concentrăm asupra Cupei. Cind se va termină atunci ne vom concentra asupra campionatului.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    transmisiune
    Are cineva idee unde se transmit meciurile din F4 ? Unde se pot urmari pe internet ?

    cu 11 ani în urmă (06.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Claudia_trusca :

    @magyari
    http://www.totalbaschet.ro/programTV

    cu 11 ani în urmă (06.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    mersi
    Cumva mi-a scapat acest articol. Mersi :)

    cu 11 ani în urmă (06.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Claudia_trusca :

    @magyari
    Nu ti-a scapat. Este deasupra siglei de la Gavella. Acolo este mereu.

    cu 11 ani în urmă (06.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii