Stiri Cupa României Masculin

F4. Bogdan Popescu: "E o victorie amară"

Ioana Ardereanu (Timişoara)

Ioana Ardereanu (Timişoara)
07.04.2013

BC Timișoara a izbutit în această seară să se impună pe teren propriu în fața celor de la Asesoft Ploiești, pentru a ocupa locul trei în ierarhia din cadrul Cupei României. Timișorenii s-au impus cu scorul de 100 la 93.

La finele confruntării, TotalBaschet a stat de vorbă cu Bogdan Popescu, componentul timișorean declarând că victoria poartă un gust amar.

O victorie în fața Asesoftului și totodată un loc 3 în Cupa Româinie. Cum vă simțiți?

Totul e frumos, dar pentru mine personal este o victorie amară. Ne-am dorit foarte mult să jucăm finala și de ce nu, să o câștigăm. Da, într-adevăr, am reușit să obținem o victorie importantă, însă nu este ce am vrut noi.

Cât de mare a fost miza acestui meci?

Nici ei, dar nici noi nu ne-am zbătut foarte mult în acest meci, în apărare, lucru care se vede după numărul de puncte înscris de ambele echipe. A fost un loc lipsit de apărare și părerea mea este că amândouă echipele s-au gândit mai mult la meciurile din play-off. De abia atunci va începe adevărata bătălie pentru campionat.

Sunteți prima echipa organizatoare în ultimii trei ani care reușește să se claseze pe podium…

Problema este că oricine ar fi organizat, noi ne-am dorit să câștigăm acest Final Four. Am vrut și ne-am pus multe speranțe în această Cupă. E dureros să luăm locul trei, e dureros să pierzi după ce ai condus aproximativ 35 de minute pe tabele de marcaj. Nu există scuze, toată lumea a greșit. Locul 3 nu însemnă prea mult. Pentru noi e totuși o Cupă cât de mică.

Popescu a conchis, explicând situația precedată de fault-ul eliminatoriu cu care a fost soldat spre sfârșitul meciului.

Nu are importanță ce am spus. Ideea este că sunt un jucător destul de experimentat ca să-mi dau seama că nu trebuia să fac acel lucru. Este o greșeală psihică din partea mea, un lucru care nu ar fi trebuit să se întâmple, mai ales că  joc de atâta timp baschet. Îmi asum această responsabilitate și sper să nu se mai întâmple.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara allentm :

    da
    E posibil sa fi exagerat putin Pope...dar oare iacobescu...nu trebuia eliminat? cu arnautovic la pachet? Mai mai sa-i manace pe arbitrii... Cu ce a depasit Pope " prestatia " bancii celor din ploiesti? Aaaa...cu Grigoras...

    cu 11 ani în urmă (08.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii