Stiri Cupa României Masculin

F4. Bogdan Popescu, record personal la capitolul punctelor marcate

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
07.04.2013

În ciuda eșecului înregistrat seara trecută de către timișoreni în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, componentul formației de pe Bega, Bogdan Popescu a avut o prestație reușită, deși efortul său nu a fost răsplătit pe măsură.

Jucătorul autohoton nu a intrat în calitate de titluar în acest meci, însă a petrecut 31 de minute pe parchetul de joc, încurajându-și echipa și aducând un aport semnificativ la scorul de pe tabela de marcaj. Astfel, el a adăugat 20 puncte la zestrea echipei, stabilindu-și totodată recordul personal în această stagiune. Pe lângă această performanță, de remarcat este faptul că jucătorul cu numărul 15 a avut procentaje de 100% la atât la libere (6/6), cât și la aruncările de 2 puncte (6/6). Totodată, el a fost și principalul recuperator al formației timișorene cu 6 recuperări, având cea mai eficientă evoluție- indice 24.

În cadrul Cupei României, Popescu înregistrează medii de 8 puncte, 4 recuperări, 0.7 pase decisive și un coeficient mediu de 9.7.

În schimb, în Liga Națională, acesta se prezintă ceva mai bine cu 8.6 puncte pe meci, 4.6 recuperări, 0.8 pase decisive, înregistrând un indice al eficienței de 11.3.

BC Timișoara va disputa în cursul zilei de mâine Finala Mică împotriva celor de la Asesoft Ploiești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii