Stiri Cupa României Masculin

Florinel Munteanu: "Sunt şanse foarte mici să licităm pentru Final 4-ul Cupei României"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.02.2013

Foto: gaz-metan-medias.ro

BC Timişoara, "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca, CSU Ploieşti şi CS Gaz Metan Mediaş se vor lupta în perioada 6-7 aprilie pentru a cuceri Cupa României la baschet masculin. Luni, 4 februarie, de la orele 12:00 la sediul FRB, este programată a se desfăşura licitaţia pentru atribuirea Final 4-ului, iar principala favorită pentru a găzdui evenimentul este formaţia din Cluj-Napoca.

După ce prahovenii, prin preşedintele Ionuţ Georgescu, au declarat că nu doresc găzduirea Cupei României, managerul echipei Gaz Metan afirmă la rândul său că sunt puţine şanse de a organiza ultimul act la Mediaş.

Care sunt şansele ca Final Four-ul Cupei României să se desfăşoare la Mediaş ?

Sunt şanse foarte mici să licităm pentru Final 4-ul Cupei României. Bineînţeles, vom fi prezenţi la licitaţia de luni, însă cred că vom participa într-un mod pasiv.

Din câte ştim Cluj-Napoca este favorită la atribuirea acestui eveniment ...

Indiferent unde va fi atribuit Final 4-ul noi mergem cu acelaşi scop. La Cluj-Napoca ar fi perfect, fanii ar parcurge o distanţă relativ scurtă pentru a ne fi aproape. Nouă ne convine să jucăm această competiţie în deplasare după cum aţi şi putut observa în anii precedenţi, când am evoluat la Sibiu am pierdut finala pentru ca la Târgu Mureş să adjudecăm titlul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii