Stiri Cupa României Masculin

Game-winner reușit de Kris Richard împotriva lui CSKA Moscova. Video

Game-winner reușit de Kris Richard împotriva lui CSKA Moscova. Video

Enea Zastal Zielona Gora a învins-o pe CSKA Moscova pe teren propriu cu scorul de 93-90, într-un meci din Liga VTB disputat în această seară. Baschetbalistul româno-american Kris Richard a adus victoria pentru echipa poloneză după o reușită din spatele semicercului.

La scorul de 90-90, cu 9 secunde rămase pe tabelă, Richard a interceptat o minge în jumătatea proprie și apoi după o acțiune personală a transformat de la mare distanță, stabilind astfel scorul final.

Internaționalul român a terminat întâlnirea cu 25 de puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții și un capac în 34 de minute petrecute pe parchet, fiind al doilea cel mai bun marcator. Acesta a fost depășit de către coechipierul său, Iffe Lundberg, care a înscris 26 de puncte în meciul câștigat de Zielona Gora în fața celor de la CSKA Moscova.

Tornike Shengelia a fost cel mai bun marcator al grupării din capitala Rusiei cu 19 puncte iar Daniel Hackett și Semen Antonov au înscris fiecare câte 12 puncte.

*Foto: facebook Enea Zastal BC Zielona Gora

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii