Stiri Cupa României Masculin

Garlon Green, slam dunk de efect în partida cu Athletic Constanța

Garlon Green, slam dunk de efect în partida cu Athletic Constanța

CSM Oradea a dispus de Athletic Constanța cu scorul de 89 la 51 la capătul unei partide pe care au controlat-o în totalitate. 

În primul sfert al confruntării, când partida nu era încă jucată, Garlon Green s-a făcut remarcat cu un slam dunk extrem de spectaculos. Noua achiziție a campioanei României a profitat din plin de pasa lui Broussard, pasă care l-a lăsat singur cu inelul pe contraatac. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Green a jucat aproximativ 16 minute în partida cu Athletic și și-a trecut în cont 14 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. De altfel, Green a reușit prestații solide din punct de vedere statistic în LNBM. În cele patru partide jucate, extrema a adunat medii de 11,3 puncte, 2,8 recuperări și 1,0 pase decisive. 

*foto: facebook Baschet Club Athletic Constanța/ Iordache Elis

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii