Stiri Cupa României Masculin

Goran Martinic a dat din nou în judecată echipa din Târgu Mureș

Goran Martinic a dat din nou în judecată echipa din Târgu Mureș

Goran Martinic dă în judecată Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureș. De asemenea, muntenegreanul mai are de recuperat o sumă destul de consistentă de bani din perioada când evolua pentru BC Mureș.

Martinic s-a hotârăt să acționeze în instanța CSM Târgu Mureș pentru neplată drepturilor salariale. Muntenegreanul s-a alăturat, la început sezonului 2018/2019, noului proiect din baschetul mureșean, însă nu a terminat sezonul alături de echipă din cauza problemelor financiare. În februarie 2019 a solicitat întreruperea contractului și s-a mutat la CSO Voluntari, echipă la care activează și în prezent. 

Martinic și-a petrecut o foarte mare parte a carierei în Târgu Mureș, acesta a jucat 98 de meciuri în LNBM și 10 meciuri în Cupa României pentru BC Mureș Târgu Mureș, pe parcursul a trei sezoane ( 2013/2014, 2015/2016 și 2016/2017) și 24 de meciuri pentru CSM Târgu Mureș, 19 în campionat și 5 în Cupa României. 

În prezent, conducătorul de joc este unul dintre cei eficienți jucători ai celor de la CSO Voluntari, cu medii statistice de 16,1 puncte, 2,6 recuperări și 4,2 pase decisive.

*foto: www.bcmures.com

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii