Stiri Cupa României Masculin

Hristo Nikolov: "Handicapul de șase puncte se poate remedia"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
30.12.2012

Hristo Nikolov, extrema echipei U Mobitelco Cluj-Napoca, a vorbit despre eșecul suferit la Oradea, scor 70-76, în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României la baschet masculin - ediția 2012/13.

"A fost un joc bun de ambele părți. Echipa noastră a avut probleme pe parcursul primelor două sferturi, după părerea mea, cu privire la capitolul organizare și din punct de vedere al deciziilor pe care le-am luat în teren. Dar, apoi cred că am avut capacitatea de a reveni și ne-am descurcat destul de bine pe final. Mergem în meciul al doilea cu un handicap de 6 puncte, care, cred eu, se poate remedia. Un lucru e sigur, vom fi pregătiți pentru jocul de săptămâna viitoare."

Nikolov a fost principalul marcator al clujenilor în acest meci cu un total de 20 puncte, la care a adăugat 4 recuperări și 3 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii