Stiri Cupa României Masculin

Hristu Șapera: „Am fost mult mai solizi mental pe parcursul celor 40 de minute”

Hristu Șapera: „Am fost mult mai solizi mental pe parcursul celor 40 de minute”

BCM U Pitești a obținut o victorie extrem de importantă pe teren propriu în runda a 10-a a LNBM – Grupa Valorică A în fața celor de la SCM U Craiova, scor 91-90.

La finalul partidei, Hristu Șapera s-a arătat încântat de prestația formației sale:

„A fost un meci de mare angajament cu o foarte mare dorință din partea ambelor echipe, atât pentru noi cât și pentru Craiova era un meci foarte important. Din punctul nostru de vedere era foarte important să schimbăm energia, să câștigăm un meci, pentru că nu o mai făcusem de ceva timp în campionat. Din punctul de vedere al Craiovei, era un meci foarte important pentru lupta în top 6. Noi mai avem matematic ceva șanse să intrăm acolo, dar va fi extrem de dificil să se întâmple lucrul ăsta”.

Tehnicianul care a revenit recent pe banca piteștenilor a avut cuvinte de laudă pentru suporterii din Trivale:

„Cred că am făcut cadou această victorie suporterilor noștri pentru că o meritau, au fost tot timpul alături de noi chiar și când echipa nu câștiga. Ne-au ajutat, ne-au împins de la spate, am avut și puțin noroc, dar cred că am fost mult mai solizi mental pe parcursul celor 40 de minute. Am avut două sferturi bune, două sferturi în defensivă mai puțin bune, să nu zic chiar proaste, am avut căderile noastre, dar cred că suntem pe drumul cel bun”

După acest meci, BCM U Pitești ajunge la 2-8 în LNBM. Etapa viitoare argeșenii se deplasează pe terenul campioanei CSM  CSU Oradea.

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii