Stiri Cupa României Masculin

Hristu Șapera: „Cred că este momentul să regândim un pic echipa”

Hristu Șapera: „Cred că este momentul să regândim un pic echipa”

Etapa a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin s-a încheiat cu disputa dintre BCM U FC Argeș Pitești și CSA Steaua București. Oaspeții au controlat prima parte a jocului, însă din a doua repriză meciul a început să fie echilibrat. Totuși, trupa condusă de Cătălin Burlacu s-a concentrat mai mult și a reușit să se impună, scor 90-85.

La conferința de presă, Hristu Șapera a acceptat situația formației sale și a declarat că este nevoie de o regândire a echipei.

Așa cum am anticipat, a fost un meci de mare luptă, în care noi, în primul rând, am vrut să arătăm o altă imagine față de ceea ce am arătat în ultimele două partide. În a doua repriză cred că am luptat mai mult, am arătat mai bine, am fost mai concentrați, ne-au lipsit câteva momente pe final pentru a ne apropia victoria. Cred că există lucruri bune și mai puțin bune din această partidă. Din păcate, trebuie să ne concentrăm, de acum înainte, pe lupta pentru locurile 7-12 și pentru calificarea în play-off din acea postură. Mai mult decât atât, eu cred că este momentul să regândim un pic echipa. Vom avea discuții în zilele următoare. De asemenea, vom avea, în același timp, foarte repede, alte două meciuri extrem de dificile”, conform bcmu.fotbalclubarges.ro

BCM U FC Argeș Pitești a evoluat fără Justas Tamulis, Szabolcs Santa și Bozhidar Avramov, însă tehnicianul argeșenilor s-a arătat mulțumit de evoluțiile baschetbaliștilor veniți de pe bancă.

Decizia nefolosirii lui Bozhidar Avramov a fost a noastră. Am avut alți doi jucători accidentați, Tamulis și Santa, care ne ajută foarte mult. Am jucat multe minute cu anumiți jucători. Eu sunt mulțumit de faptul că unii jucători de pe bancă au venit cu intensitate iar aici mă refer la Marius Ciotlăuș și Tudor Gheorghe.”

La final, Șapera a subliniat importanța unei constanțe în joc pe întreaga durată a unei confruntări și a scos în evidență apărarea om la om.

Trebuie să avem un efort colectiv, atât ofensiv, cât și defensiv pe durata celor 40 minute. În repriza a doua, am schimbat apărarea, am intrat în zonă și le-am creat probleme, noi ne-am creat niște oportunități bune dar trebuie să fim mult mai solizi în apărarea om la om. În prima repriză, am primit 9 coșuri de 3 puncte, cu un procentaj extraordinar. Evident, apărarea om la om este de bază și în măsura în care nu reușim să o facem, avem probleme.”

După întâlnirea cu Steaua, BCM U Pitești a ajuns la un bilanț de două victorii și zece înfrângeri și rămâne pe ultimul loc al grupei A. În următoarele două etape, trupa lui Hristu Șapera va juca împotriva lui BC CSU Sibiu și a lui CS Dinamo Știința București.

*foto: bcmu.fotbalclubarges.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii