Stiri Cupa României Masculin

Hristu Șapera: „O asemenea prestație este rușinoasă. Nu am arătat niciun fel de energie”

Hristu Șapera: „O asemenea prestație este rușinoasă. Nu am arătat niciun fel de energie”

Duminică, 29 decembrie, Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara a găzduit prima manșă a sfertului de finală din Cupa României, desfășurată între echipa lui Dragan Petricevic și BCM U FC Argeș Pitești. Bănățenii au avut o evoluție foarte bună și au câștigat cu 91-66, după buzzer-ul dat de Mirel Dragoste.

La conferința de presă, Hristu Șapera a declarat că este nemulțumit de felul cum jucătorii săi se descurcă în partidele cu presiune mare. De asemenea, tehnicianul argeșenilor nu mai crede în șansele echipei sale, care este nevoită să întoarcă un deficit de 25 de puncte.

O victorie clară a Timișoarei. Fără drept de apel. Din punctul meu de vedere o asemenea prestație este rușinoasă pentru că într-un meci de totul sau nimic așa cum este Cupa României, noi practic nu am arătat niciun fel de energie, niciun fel de spirit de luptător. Poate că această echipă nu poate să reziste presiunii, pentru că de fiecare dată când am avut un meci cu presiune, pur și simplu nu am arătat așa cum trebuie. Asta înseamnă sportul profesionist, să reziști presiunii și să reușești să joci în aceste condiții. Cred că nu am arătat ca niște luptători. Practic, de asta este nevoie pentru a avea o echipă câștigătoare. Asta este diferența, nu putem continua așa. Va trebuie să ne gândim foarte bine pentru că din punctul meu de vedere, în ritmul acesta, nu numai că ne va fi foarte greu să câștigăm vreun meci. Deja suntem într-o perioadă foarte proastă, dar cred că avem o responsabilitate față de noi, ca jucători profesioniști, ca echipă profesionistă, pentru a presta un anumit tip de baschet. Felicit Timișoara, cre că au meritat. Este foarte greu să întorci un astfel de rezultat în manșa a doua. Întotdeauna este un barometru în momentul în care cedezi recuperări ofensive, când într-o împerechere unu la unu, jucătorul din atac reușește să prindă peste tine, asta înseamnă că nu ești pregătit să te bați pentru minge și pentru șansa ta de a performa pe teren. Din punctul meu de vedere, este foarte greu să se întoarcă un asemenea rezultat.”, conform tmsport.ro

Manșa retur va avea loc în 8 ianuarie, pe terenul lui BCM U Pitești, însă până atunci, Gajovic & Co. au un duel cu CSA Steaua București.

*foto: Facebook – BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii